📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:02

Sonal napisał/a:
Oglądałeś ten filmik brailem? Czy po prostu jesteś zwykłym kompletnym idiotą z urodzenia?
TIR jedzie ciągle swoim pasem.
To osobówce kończy się pas. Wcześniej jest o tym nad wyraz dobrze informowany znakami poziomymi (takie białe strzałki narysowane na jezdni).
Jesteś stary, a głupi...
PS Jestem za monarchią.
PPS Ten debil ma równoważny głos z moim... To się nie godzi.
Mi się wydaje, że kierowca zaslalomował, żeby szybciej wytracić energię. Robił to w granicy swojego pasa, ale widocznie dał zbyt mocno po hamulcu co spowodowało zarzucenie naczepą. Kierowca osobówki mógł spokojnie uniknąć wypadku. Zwłaszcza, że zbliżał się do obszaru wyłączonego z ruchu, więc powinien zwolnić duzo wczesniej.

Sonal, ale pierdzielisz. Obejrzyj filmik jeszcze raz. Wyrażnie widać jak kierowca osobówki hamuje bo widzi, że mu się pas kończy żeby zjechać na prawy pas. A w tedy kierowca tira robi fiku miku i jest wypadek. A jak nie zobaczysz to pozwalam Ci całą noc oglądać, żebyś zrozumiał gdzie leży błąd.

Wszystkie barany które uważają, że kierowca ciężarówki nie zrobił nic złego, niech sobie zastopują film w 17 sekundzie, wytężą wszystkie swoje szare komórki i przeanalizują czy ciężarówka mogła się znaleźć w tym miejscu czy też nie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie