Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Mister_Klex 2025-04-03, 9:31
Bestia_z_aquaparku napisał/a:

Za piwo to bym mu wyj🤬😠

po rurkach widać że to pedał jakiś
Zgłoś
SizzleMyDizzle 2025-04-03, 9:52
i nikt nie napisał "a to j🤬y cz🤬ch"
Zgłoś
T... 2025-04-03, 10:21
Kulturalni goście. Powinni skakać po durnym łbie tego j🤬ego prankstera przez następne 20 minut.
Zgłoś
Karboksylator 2025-04-03, 12:17 1
Bestia_z_aquaparku napisał/a:

Aż tak to mnie nie lubili. Wszystkiego się sam dorobiłem... Robiąc 10 na staruszkach.

hmmm Artykuł 210 Kodeksu karnego (KK) dotyczył porzucenia małoletniego lub osoby nieporadnej,
kiedyś gdzieś coś słyszałeś i p🤬lisz jak potłuczony
dawna 10 to już całkiem inny paragraf

podpis użytkownika

z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Zgłoś
xionc e2rd 2025-04-03, 12:37
Jak się zakłada pedalskie spodnie to się nie ma piwa

podpis użytkownika

xiędzu
Zgłoś
3mortis 2025-04-03, 12:44
Super kawal, piwo zmarnowane, ubranie mokre, moze mial rzeczy w kieszeni jak smarfton, portfel itp

Zarty zartami, niechy teraz pajac oddaje za szkody
Zgłoś
Driver19cm 2025-04-03, 14:48 2
Karboksylator napisał/a:

hmmm Artykuł 210 Kodeksu karnego (KK) dotyczył porzucenia małoletniego lub osoby nieporadnej,

To ty p🤬lisz jak potłuczony. Gościu ma 100% racji. Kiedyś 10 ka czyli dziesiona, to był królewski paragraf na kryminale. Dotyczył rozboju. J🤬ismy je na ulicach , właśnie na takich pampersach jak ty. To były czasy. Brak kamer, nagrań, takie czosnki jak ty były regularnie krojone z wszystkiego

Chciałeś zabłysnąć wiedzą, a wyszedłeś na peta

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
Karboksylator 2025-04-03, 15:16 1
Driver19cm napisał/a:

To ty p🤬lisz jak potłuczony. Gościu ma 100% racji. Kiedyś 10 ka czyli dziesiona, to był królewski paragraf na kryminale. Dotyczył rozboju. J🤬ismy je na ulicach , właśnie na takich pampersach jak ty. To były czasy. Brak kamer, nagrań, takie czosnki jak ty były regularnie krojone z wszystkiego
Chciałeś zabłysnąć wiedzą, a wyszedłeś na peta

ehh, jesteś głupi aż siny.
stara 10 o której piszesz to w skrócie rozbój, ale ten artykuł już dawno został zmieniony. zobacz co 210 kk znaczy obecnie. i nie sądzę, żebyś jebnął kiedykolwiek 10. chyba że na jakimś dziadku pod monopolowym

podpis użytkownika

Zgłoś
Bestia_z_aquaparku 2025-04-03, 16:11
Karboksylator napisał/a:

Dokładnie, p🤬le.
Zgłoś
Driver19cm 2025-04-03, 20:28 2
Karboksylator napisał/a:

ehh, jesteś głupi aż siny.
stara 10 o której piszesz to w skrócie rozbój, ale ten artykuł już dawno został zmieniony. zobacz co 210 kk znaczy obecnie. i nie sądzę, żebyś jebnął kiedykolwiek 10. chyba że na jakimś dziadku pod monopolowym

Syneczku jak ja robiłem dyszki, to jeszcze można było wyłapać zawiasy za to. Dzisiaj już takiej możliwości nie ma

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
slupczanin 2025-04-03, 20:28
Daje piwo za to piwo 😄

podpis użytkownika

Lekarz mi mówi że jestem ZDROWO p🤬lnięty.
Zgłoś
Sramnawas 2025-04-03, 21:37 1
Wielbiciele piwa ,piwko to nie alkohol !! , piwko 500 ml a w piwku 60 ml spirytusu !! Razy średnio 5 do 10 piwek, to plus minus zależy czy strong czy sikacz ,300 ml spirytusu co dzień lub 600 ml spirytusu czyli jak by 1.2 litra wódki wyj🤬 ale niee piwko dobre , j🤬i alkcohlicy tak samo jak winiarze zakryta hipokryzja somoelierstwem haha a bebzuniarstwo się zakrywa smakiem ech i meczami z opłaconym wynikami !!

[ Dodano: 2025-04-03, 21:41 ]
Dla tego ja się nie p🤬le pije 07 co piątek jak być alko to z prawdą na gembie a nie ukrywać , że się jest czymś tam innym jak po prostu alkoholikiem , raz dwa trzy czas start profesorki Miodki na żal dup hah
Zgłoś
Bestia_z_aquaparku 2025-04-04, 0:26
Driver19cm napisał/a:

Syneczku jak ja robiłem dyszki, to jeszcze można było wyłapać zawiasy za to. Dzisiaj już takiej możliwości nie ma

Zgłoś
Bulbulator 2025-04-04, 2:35
TwójCzarnyPan napisał/a:

J🤬 pranksterów.

Masz szczególne upodobania seksualne, ale będzie przynajmniej wesoło!

Pranksterom!

[ Dodano 2025-04-04, 02:41 ]
Traba napisał/a:

Ale zajebiste kawal
Wazne że się nagrało i kasa z YouTube się zgadza, a uciecha dla swołoczy jaka. Ile się ludzi usmiało. A jak by się wystraszył i wpadł pod autobus. Lohohohoho to by dopiero było.
Ludzie którzy robią takie rzeczy dla uwagi, poklasku, kasy powinni być zlikwidowani są rakiem społecznym

Tak sie boisz, ze ktos Tobie zrobi psikusa?

Jak ja 26 lutego 1983 roku zrobiłem psikusa w wojsku, w Krakowie na Wrocławskiej, to batalion wojska miał sraczkę przez tydzień czasu.
To był cud, że siedzieć nie poszedłem.

[ Dodano 2025-04-04, 02:45 ]
xionc e2rd napisał/a:

Jak się zakłada pedalskie spodnie to się nie ma piwa

To miał z gołą dupą, czy w spódnicy biegać?
Zgłoś
Karboksylator 2025-04-04, 10:21
Driver19cm napisał/a:

sądzę, że jestem starszy od ciebie:) więc nie pisz syneczku:)

podpis użytkownika

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie