Główna Poczekalnia (7) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 58 minut temu
Mister_Klex 2025-04-03, 9:31
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
SizzleMyDizzle 2025-04-03, 9:52
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
T... 2025-04-03, 10:21
Zgłoś
Karboksylator 2025-04-03, 12:17 1
Zgłoś
xionc e2rd 2025-04-03, 12:37
Jak się zakłada pedalskie spodnie to się nie ma piwa
Zgłoś
3mortis 2025-04-03, 12:44
Super kawal, piwo zmarnowane, ubranie mokre, moze mial rzeczy w kieszeni jak smarfton, portfel itp

Zarty zartami, niechy teraz pajac oddaje za szkody
Zgłoś
Driver19cm 2025-04-03, 14:48 2
Zgłoś
Karboksylator 2025-04-03, 15:16 1
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-04-03, 16:11
Zgłoś
Driver19cm 2025-04-03, 20:28 2
Karboksylator napisał/a:

ehh, jesteś głupi aż siny.
stara 10 o której piszesz to w skrócie rozbój, ale ten artykuł już dawno został zmieniony. zobacz co 210 kk znaczy obecnie. i nie sądzę, żebyś jebnął kiedykolwiek 10. chyba że na jakimś dziadku pod monopolowym

Syneczku jak ja robiłem dyszki, to jeszcze można było wyłapać zawiasy za to. Dzisiaj już takiej możliwości nie ma
Zgłoś
slupczanin 2025-04-03, 20:28
Daje piwo za to piwo 😄
Zgłoś
Sramnawas 2025-04-03, 21:37 1
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-04-04, 0:26
Driver19cm napisał/a:

Syneczku jak ja robiłem dyszki, to jeszcze można było wyłapać zawiasy za to. Dzisiaj już takiej możliwości nie ma

Zgłoś
Bulbulator 2025-04-04, 2:35
Zgłoś
Karboksylator 2025-04-04, 10:21
Driver19cm napisał/a:

sądzę, że jestem starszy od ciebie:) więc nie pisz syneczku:)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem