👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To już jest ten poziom kiedy ktoś nie powinien mieć prawa jazdy z przyczyn naturalnych. Mało tego, nie powinien nawet wózków sklepowych ruszać.
Mors_Nigra napisał/a:
Jesteś tu już 4 lata, a dalej breadzisz. Sadol wygląda jak zawsze wyglądał. Zawsze był tu mix. Od 2009 nie zmieniło się NIC.
Jestem na sadolu od 2011 roku, konto kiedys mialem wspolne. I powiem Ci... masz racje...
Pablohasan85 napisał/a:
Dokładnie. Mimo wszystkich swoich wad na miasto auto idealne.
W przypadku stłuczki giniesz na miejscu.
mun66 napisał/a:
W przypadku stłuczki giniesz na miejscu.
Byś się zdziwił, zobacz jak wygląda crash test takiego smarta, to wbrew pozorom bardzo bezpieczny samochód, nie to co sraluch co po stłuczce z rowerem chowają cię razem z autem
Jeśli ktoś ma takie problemy przy parkowaniu to polecam założyć sobie kamerę cofania i czujniki cofania, niektóre wideorejestratory posiadają opcję takiej kamery, bardzo to ułatwia takie manewry.
Llama napisał/a:
Byś się zdziwił, zobacz jak wygląda crash test takiego smarta, to wbrew pozorom bardzo bezpieczny samochód, nie to co sraluch co po stłuczce z rowerem chowają cię razem z autem
Niestety widziałem kilka wypadków ze smartami. W normalnym aucie błotnik do wymiany, w smarcie zgon.
mun66 napisał/a:
Niestety widziałem kilka wypadków ze smartami. W normalnym aucie błotnik do wymiany, w smarcie zgon.
Przy wyższych prędkościach niestety nie ma co tam pochłaniać tej energii, ale w miejskich kolizjach jak najbardziej ok
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie