Jesteś tu już 4 lata, a dalej breadzisz. Sadol wygląda jak zawsze wyglądał. Zawsze był tu mix. Od 2009 nie zmieniło się NIC.
Jestem na sadolu od 2011 roku, konto kiedys mialem wspolne. I powiem Ci... masz racje...
Dokładnie. Mimo wszystkich swoich wad na miasto auto idealne.
W przypadku stłuczki giniesz na miejscu.
Najgorsze jest to że takie ofermy mogą tymi gównami jeździć i wk🤬iac wszystkich.
Gorzej, przepisy się do nich dostosowuje i równa wszystkich w dół, żeby takie Karyny czuły się bezpiecznie na drodze.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.W przypadku stłuczki giniesz na miejscu.
Byś się zdziwił, zobacz jak wygląda crash test takiego smarta, to wbrew pozorom bardzo bezpieczny samochód, nie to co sraluch co po stłuczce z rowerem chowają cię razem z autem
Byś się zdziwił, zobacz jak wygląda crash test takiego smarta, to wbrew pozorom bardzo bezpieczny samochód, nie to co sraluch co po stłuczce z rowerem chowają cię razem z autem
Niestety widziałem kilka wypadków ze smartami. W normalnym aucie błotnik do wymiany, w smarcie zgon.
Dokładnie. Mimo wszystkich swoich wad na miasto auto idealne.
C🤬jowe do parkowania
[ Dodano: 2025-02-05, 18:06 ]
To jest Sadistkic czy jakiś j🤬y TikTok dla niedoj🤬ych zjebów, hipsterów i pederastów? Do kibla z tym gównem!
Mi blokowali takie komentarze 🤣
C🤬jowe do parkowania
bardzo dobre
Mi blokowali takie komentarze 🤣
i słusznie, bo p🤬lisz głupoty
Niestety widziałem kilka wypadków ze smartami. W normalnym aucie błotnik do wymiany, w smarcie zgon.
Przy wyższych prędkościach niestety nie ma co tam pochłaniać tej energii, ale w miejskich kolizjach jak najbardziej ok