konto usunięte
2013-12-06, 7:27
Tak, taaaaak... Zmowa milczenia TRWA!
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/51,114871,15084132.html?i=12
a artykuł w koszer zajtung to taka zmyła pod publiczkę.
konto usunięte
2013-12-06, 8:52
Koleś w sukience zakłócił wykład innego kolesia w sukience
konto usunięte
2013-12-06, 9:17
Właściwie to ten "występ" wyraził więcej niż tysiąc słów co do tego czym jest ideologia gender. Właśnie tym żeby doprowadzić aby społeczeństwo było takie zdziczałe i spedalone jak ten typ.
Ale zaraz zaraz. Co ksiądz robił na uniwersytecie? Przecież księża nie zgadzają się z tym, czego się uczy w szkołach.
Mówią np, że człowiek został stworzony przez Boga, a nie powstał w wyniku ewolucji.
Mówią też że Maryja nie umarła! tylko zasnęła i poszła do nieba z ciałem i duszą. Gdzie ona jest? Na Saturnie?
Mówią też że kilka tysięcy lat temu był wielki potop, który zalał całą planetę. Ale nie mówią co się stało z tą wodą, które pokrywała całą Ziemię i wszystkie kontynenty. Wyparowała w kosmos? Nie mówią, że arka Noego została zrobiona z tytanu lub innego super materiału, nie wiem dlaczego, bo przecież z drewna nie da się zrobić tak wielkiej konstrukcji.
Mówią też, że możemy zmieniać prawa fizyki w prosty sposób - przez modlitwę. W ten sposób możemy wywołać np deszcz lub zmniejszyć siłę wiatru, by nie zerwał nam dachu.
phalaphael
Opisu nie dali, a ze zdjęć nie wynika do czego tam doszło. Wręcz przeciwnie, tytuł: "Policjanci z pałkami i paralizatorami interweniowali podczas wykładu "Gender - dewastacja człowieka" sugeruje, że to policja legalnie rozgoniła jakiś chory wykład.
konto usunięte
2013-12-06, 9:41
Nie wiem o co chodzi, ale dobrze, że nie dopuszcza się kleru do słowa.
konto usunięte
2013-12-06, 10:33
Alonso, Nie wiem, co ty bierzesz, ale dam ci dobrą radę: Mniej portalu racjonalista.pl lub kontaktów z ludźmi, którzy przekazują te treści. Jest udowodnione, że ludzie od tego głupieją, jako przykład masz swój bełkot.