Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie włączam, ale założę się, że jest tam coś o kontrolowaniu nas przez Ż__ów.
hehe autor odkryl ameryke chyba ...
zawsze jest jakies wyjscie nawet 2 jedno trudniejsze a drugie bardzo proste
1) namowic ta cholote aby w koncu sie obudzila i zaczela walczyc o swoje
2) smierc
Nerd
2012-01-15, 19:50
konto usunięte
2012-01-15, 19:59
Idę zobaczyć co tam na facebook'u
konto usunięte
2012-01-15, 20:27
Dopóki system sprawia, że mam dach nad głową i co włożyć do garnka bez obawy, że jutro jacyś wywrotowcy urządzą sobie przewrót to wolę żyć sobie w tej "chmurze kłamstw".
Internet to też media, skoro mają taką wielką władzę to czemu nie kasują takich filmów?
konto usunięte
2012-01-15, 20:33
dziwny jest fakt, iż dopiero teraz to odkryłeś

dlaczego nie wspomniałeś o projekcie harrp ? przekazie podprogowym ?
konto usunięte
2012-01-15, 20:38
właśnie, takie materiały sie oglądało w 2009, teraz to żadna ciekawostka
konto usunięte
2012-01-15, 20:55
konto usunięte
2012-01-15, 21:19
Poznaj Swoje Magiczne Grzyby (Napisy PL) 1/2
to tytuł jednego z filmików z odnośnika
już pędzę...
"Nie chce wam mówić tu o żadnych teoriach spiskowych" 00:19 - po czym dwie minuty standardowego oświeconego / anarchistycznego bełkotu.
"Chce aby było więcej takich jak ja który potrafią się przeciwstawić systemowi" - pisownia oryginalna.
Tak, tak - w ramach aktywnej walki z systemem, róbmy masowo filmiki w WMM po czym wrzucajmy na jutuba.
Inne filmiki, przynajmniej próbują udawać coś wartościowego, graja na emocjach, są porządnie wykonane. Ten tutaj jest przykładem, gw🤬tu na języku ojczystym, dodatkowo nie niesie ze sobą żadnych treści, a wykonanie obraża zmysł estetyczny. Jeśli w takich filmikach wybierasz jako czcionkę Comic Sans - trudno, żeby ktoś traktował Cię poważnie.
Jedynym zadziwiającym faktem, jest to, jakim cudem takie gówno znalazło się na głównej. Ten temat podsuwam poszukiwaczom wszelakich teorii spiskowych pod rozkminę.
A nawet gdyby, to co zrobisz? Znajdziesz ich?
konto usunięte
2012-01-15, 22:15
Ponoć kontrolują też redtube. Także nie wchodźcie i nie dajcie się kontrolować.