Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Szwabki ładne nie są ale to.....
Gratuluję wyboru

Przedstawiam wam Miss Hanoweru 2017

ukryta treść

Przyćmiewa rywalki urodą.

Pani z wąsem wręcza szarfę.

Co najmniej jeden, dwóch transwestytów.

TO jest sadyzm, idzie normalny chłop na miss wybory, a tu takie cuda.
Zgłoś
generalissimus 2017-09-25, 22:49
Zgłoś
maniekboy 2017-09-25, 22:51
Miss Onkologii
Zgłoś
waloos 2017-09-25, 22:56
To nie jest żaden trans. Ma zbyt zdrowe cycki, nie widać żeby sterczały jak sztuczne.
A jeśli to jest kobieta, to gdyby zapuściła włosy, niejeden sadol trzepałby jak oszalały. W sumie to rysów twarzy nie ma jakiś mega brzydkich - oweszem, kichawę ma dużą ale tak poza tym to nie jest źle.

O znalazłem na YT filmik z tego pokazu: figurę ma lepszą niż trzy czwarte kobiet w Polsce. Jestem pewny, że 80% tu komentujących r🤬a (jeśli w ogóle) brzydsze i grubsze bazyle. Owszem były tam ładniejsze, ale ta miała krótkie włosy więc wybrali pewnie ją żeby być nowoczesnym i nagrodzić za odwagę.
youtube.com/watch?v=Pc83sGoDL1Y
Zgłoś
tranzystor 2017-09-26, 0:11
Velture napisał/a:

Nastały czasy gdzie konkurs piękności w imię poprawności politycznej wygrywa jakiś decepticon czy inny autobot.
No ale po tym jak wygrała opalona rodowita szwedka, z nosem podobnych gabarytów, tytuł miss Szwecji a w usa transformer wygrał zawody w podnoszeniu ciężarów kobiet i jeszcze 40 letni 13 latek, również rodowity szwed z syrii, wygrał zawody dla dzieci to niewiele jest mnie w stanie zdziwić.

Pewnie przy wyborach miss uniwersum wygra facet... a za chwile w sportach wszyscy będą dostawać złote medale aby nie urazić uczuć i aby nikt nie czuł się gorszy.

Nie znasz się na żartach. Może tam w trakcie głosowania zrobili taką akcję jak na Sadisticu, że wszyscy głosowali na największego paździerza.
Zgłoś
Driv3rFiat126 2017-09-27, 20:24
ide o stówe że kutonga między nogami

to coś posiada wiem że 2 posty lale nie moge edytować
Zgłoś