👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Chleb razowy, To wytłumacz teraz dlaczego niektórzy nie chcą mieć dzieci pomimo zakodowania tej potrzeby w genach. Dodam, że wymówką do "nie chcenia" nie jest kariera. Ja jestem jedną z tych osób, które nie chcą mieć dzieci. Nigdy nie chciałem i raczej nie będę, a tłumaczenie o naturalnej potrzebie człowieka do posiadania własnych dzieciaków mnie irytuje. I jak to wytłumaczysz?

Chleb razowy,
Właśnie, że nie zaliczam się do takich ludzi. Nie krytykuję płodzenia dzieci, a imigranci islamscy mający w poważaniu prawa kraju w którym są, mogą ode mnie dostać najwyżej dziurę w dupie przy spotkaniu z moim shotgunem. Ale nie podoba mi się to przypominanie ludziom o ważnej roli płodzenia i wychowywania dzieci.
Ludzie wiedzą, że mogą zostać rodzicami ponieważ nie są idiotami i wiedzą do czego służą ich narządy płciowe więc jeśli chcieliby zostać rodzicami to droga wolna.
Ja natomiast nie chcę mieć dzieci bo nie mam ochoty się kimkolwiek opiekować- tę potrzebę w zupełności zaspokajam skupiając się na sobie. Ponad to nie mam odchyłów, nie jestem wariatem, na razie czuję się świetnie i gdybym miał inne podejście to mógł bym sobie pozwolić nawet na 5 dzieci i zapewniam, że byłyby zadowolone z tatusia. Ale jak wspomniałem wole się skupić na sobie, a starczym wiekiem się nie przejmuje bo nie dożyję-nie ważne dlaczego. ;**
Ps. Można powiedzieć, że nastoletnie przypadkowe mamy ratują sytuację
>.<
Cytat:
Dodatkowo jeszcze istnieją ludzie, którzy nie doceniając doniosłej roli płodzenia i wychowania dzieci krytykują te czynności. Ty się do nich prawdopodobnie zaliczasz i wyjdzie Ci to bokiem, kiedy mając 70 lat spostrzeżesz, że nikt nie pracuje na Twoją emeryturę, bo rynek pracy składa się głównie z Twoich ukochanych imigrantów islamskich, którzy za ch*ja się nie zasymilują i prędzej dokonają zamachu samobójczego, niż zapłacą składkę ZUS.
Właśnie, że nie zaliczam się do takich ludzi. Nie krytykuję płodzenia dzieci, a imigranci islamscy mający w poważaniu prawa kraju w którym są, mogą ode mnie dostać najwyżej dziurę w dupie przy spotkaniu z moim shotgunem. Ale nie podoba mi się to przypominanie ludziom o ważnej roli płodzenia i wychowywania dzieci.
Ludzie wiedzą, że mogą zostać rodzicami ponieważ nie są idiotami i wiedzą do czego służą ich narządy płciowe więc jeśli chcieliby zostać rodzicami to droga wolna.
Ja natomiast nie chcę mieć dzieci bo nie mam ochoty się kimkolwiek opiekować- tę potrzebę w zupełności zaspokajam skupiając się na sobie. Ponad to nie mam odchyłów, nie jestem wariatem, na razie czuję się świetnie i gdybym miał inne podejście to mógł bym sobie pozwolić nawet na 5 dzieci i zapewniam, że byłyby zadowolone z tatusia. Ale jak wspomniałem wole się skupić na sobie, a starczym wiekiem się nie przejmuje bo nie dożyję-nie ważne dlaczego. ;**

Ps. Można powiedzieć, że nastoletnie przypadkowe mamy ratują sytuację

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie