W Ju Es end Ej popularne są teraz różne durne challenge, gosc na nagraniu pije przeterminowany, dawno juz nie produkowany napój
Do pieca, tu nie tiktok, albo przynajmniej na softa. To nawet nie jest żaden wypadek, to po prostu nagranie jak idiota pije sok po czym uderza CELOWO głową w bramę. Jeżeli któryś z adminów wskaże mi chociaż jeden minimalnie sadystyczny aspekt tej sytua... nazywajmy rzeczy po imieniu, tego wyreżyserowanego nagrania, to zmienię zdanie i ładnie przeproszę
Wgrwugwwh napisał/a:
Nauczcie cię angielskiego:) powiedział że będzie pił gazowany napój tak, aby nie beknąć
Dokładnie, a nawet go nie pije. Zj🤬y tiktokowy film.
Mialem przypadkiem taki problem z takimi smietnikami .Pojechalem z kobita i kolezka i jego kobita do Krakowa i nad wisła wieczorem podbili do nas tacy zawodnicy.No dygalem jak c🤬j ale ja mam bron czarnoprochowa i wtedy tez mialem .Jak zaj🤬em pod nogi trzy razy tym urkom to wyjebywali jak sploszone psy a jeden maczete do wisly wyj🤬 .Tacy to kozacy z nich .My tez zawinelismy sie z tamtad bardzo szybko bo zwrocilismy uwage na siebie .
Przecież oni tam walą dalej crystal pepsi, mimo że nie produkują tego od 30-40 lat. I jeszcze za to potrafią chorą kasę płacić.
Noboody napisał/a:
Debili nie siej
Łykaja każdy fejk. Sparkling łoter - woda gazowana. Raczej się nie przeterminuje.
Dot
2025-05-10, 0:43
to gowno ma conajmniej 4 lata, po maturze mama pozwolila uzywac kompjutera z pracy?
Też mi coś. Żony wujek alkoholik kiedyś zdobył dwie klaty browarów przeterminowanych chyba ponad 5 lat. Wypił wszystkie i chodzi. Mnie chciał częstować, ale jednak nie odważyłem się.
Co tu robi to tiktokowe gówno ?
Sam to wymyśliłeś? @RobDeMay
marcintutbxl napisał/a:
Mialem przypadkiem taki problem z takimi smietnikami .Pojechalem z kobita i kolezka i jego kobita do Krakowa i nad wisła wieczorem podbili do nas tacy zawodnicy.No dygalem jak c🤬j ale ja mam bron czarnoprochowa i wtedy tez mialem .Jak zaj🤬em pod nogi trzy razy tym urkom to wyjebywali jak sploszone psy a jeden maczete do wisly wyj🤬 .Tacy to kozacy z nich .My tez zawinelismy sie z tamtad bardzo szybko bo zwrocilismy uwage na siebie .
Dobra, a teraz wstawaj i do łazienki umyć dupsko, bo się zesrałeś kiciu.