1. Trochę chodzę po górach. Nie chodzę nigdy jak mogą być burze.
2. Jak można trzymać metalowy łańcuch w trakcie burzy ? Dzieci rozumiem że nie ogarniają. Ale starzy ?
p................k
2019-08-24, 2:39
Po prostu czysty przykład bagatelizowania zagrożenia i braku wyobraźni. Z Giewontu już dawno turyści zrobili sobie pagórek no to rycerz się wk🤬ił.
polakwrocek napisał/a:
2. Jak można trzymać metalowy łańcuch w trakcie burzy ? Dzieci rozumiem że nie ogarniają. Ale starzy ?
Znajdź k🤬a belfra fizyki, który potrafi wytłumaczyć dobrze zjawiska fizyczne.
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Velture... sa czasy, ze ktos moze sie z Toba nie zgadzac, sa czasy, ze ktos ma inne zdanie niz Ty... W tym wypadku ujales temat w 100% tak jak nalezy. Jesli ktos sie z Toba nie zgodzi to jest debilem.
Postuluje o wystawianie piwek w tym c🤬jowym temacie, tylko po to by Twoj komentarz pojawil sie jako najlepszy i byl przestroga przed wstawianiem takiej c🤬jni na sadola.
no ja też nie słyszałem, odpaliłem z ciekawości i powiem krótko c🤬jnia niesamowita więc takiej przestrogi nikt nie posłucha
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Kto scalił temat
markskaw o don diablo (?) z moim i w dodatku pomieszał krytyczne komentarze z tymi tutaj? Teraz nie widać, że odnoszą się do jego suchara. Totalnie bez sensu
konował napisał/a:
Nie zesraj sie
To jest to co napisałem powyżej, komentarz Velture dotyczył tematu markskaw, który dodano do mojego jako zbiorczego