📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu

Kupcie (hehe) sobie wrażliwcy chusteczki nawilżane dla niemowląt i problem z głowy (z dupy). Potem tylko papierem do sucha i gotowe.
mit2 napisał/a:
Kupcie (hehe) sobie wrażliwcy chusteczki nawilżane dla niemowląt i problem z głowy (z dupy). Potem tylko papierem do sucha i gotowe.
ale wiesz że takie chusteczki się nie rozkładają, i zapychają całe piony w każdym budownictwie? później gówno ci wybija nawet z wanny, a zwykłą spiralą tego nie udrożnisz

dennissliwa napisał/a:
Chiny mieli nas za brudasów bo oni dali europie papier toaletowy, wcześniej sralismy i niczym dupy nie wycieraliśmy. Dalej nas maja za brudasów bo oni tyłek myją i papierem osuszają a my rozmazujemy gówno po dupie...
co ty bredzisz baranie, ludzie podcierali sie liśćmi, kamieniami, muszlami, jak będziesz np.: w Malborku to ci kustosz opowie dokładnie, że toalety były umieszczone nad fosą, a dupy podcierali liśćmi kapusty
r0773n napisał/a:
ale wiesz że takie chusteczki się nie rozkładają, i zapychają całe piony w każdym budownictwie? później gówno ci wybija nawet z wanny, a zwykłą spiralą tego nie udrożnisz
Mam przy kiblu szczelny, mały kosz otwierany pedałem i tam wrzucam zużyte chusteczki. Nie zapycham kibla i nie śmierdzi. Raz na jakiś czas wymieniam worek w koszu na świeży i jest git

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie