Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Gaiseric 2019-05-26, 17:25
Kupcie (hehe) sobie wrażliwcy chusteczki nawilżane dla niemowląt i problem z głowy (z dupy). Potem tylko papierem do sucha i gotowe.

podpis użytkownika

Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
ritu4l 2019-05-26, 20:48 2
mit2 napisał/a:

Kupcie (hehe) sobie wrażliwcy chusteczki nawilżane dla niemowląt i problem z głowy (z dupy). Potem tylko papierem do sucha i gotowe.

ale wiesz że takie chusteczki się nie rozkładają, i zapychają całe piony w każdym budownictwie? później gówno ci wybija nawet z wanny, a zwykłą spiralą tego nie udrożnisz

podpis użytkownika

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
lm65 2019-05-26, 21:19 3
W swoim domu możecie wycierać papierem (rozcierać po bawolim oku jak kto woli) a później umyć tyłek.
C🤬jowo jak akurat jesteś np w pracy lub innym miejscu publicznym.
Niech ci znawcy powiedzą w jaki sposób myją te swoje podtarte tyłki co?? bo raczej nie robią tego w ogólnie dostępnym zlewie hahahahah
Zgłoś
buszujacy 2019-05-26, 22:09 1
dennissliwa napisał/a:

Chiny mieli nas za brudasów bo oni dali europie papier toaletowy, wcześniej sralismy i niczym dupy nie wycieraliśmy. Dalej nas maja za brudasów bo oni tyłek myją i papierem osuszają a my rozmazujemy gówno po dupie...

co ty bredzisz baranie, ludzie podcierali sie liśćmi, kamieniami, muszlami, jak będziesz np.: w Malborku to ci kustosz opowie dokładnie, że toalety były umieszczone nad fosą, a dupy podcierali liśćmi kapusty
Zgłoś
soko 2019-05-27, 9:00
lm65 napisał/a:

W swoim domu możecie wycierać papierem (rozcierać po bawolim oku jak kto woli) a później umyć tyłek.
C🤬jowo jak akurat jesteś np w pracy lub innym miejscu publicznym.
Niech ci znawcy powiedzą w jaki sposób myją te swoje podtarte tyłki co?? bo raczej nie robią tego w ogólnie dostępnym zlewie hahahahah

Ja przeważnie sram raz dziennie z rańca i od razu idę pod prysznic. Jak muszę się wysrać poza domem to wycieram dupę papierem, dopóki nie zostają już na nim brązowe ślady i c🤬j.
Pracowałem kiedyś przez chwilę z c🤬kami, to brali sobie do kabiny wodę z kranu w plastikowych kubeczkach, albo butelkach po napojach i tam się podmywali. Po takiej akcji kabina nie nadawała się do użytku - wszystko zalane, deska uj🤬a, na podłodze porozp🤬alany namoknięty papier, błoto z butów, ogólnie takie bajoro - dopóki sprzątacze nie posprzątali.
Ciekawe czy ci co tak piszą o myciu dupy robią tak samo w toaletach publicznych, czy też może wychodzą z kabiny i wp🤬lają dupę do umywalki.
Zgłoś
AdamBrown 2019-05-27, 14:39
r0773n napisał/a:

Serio macie się za odkrywców? Coś w stylu "jak wam się kończy cebula w domu to idzcie do biedry i se kupcie, sytuacja z kończącą się cebulą powinna natychmiast się zmienić. Jeśli wam się podobało proszę o sub lajk dzwoneczek i c🤬ja w dupę."

Dostaniesz to ostatnie

podpis użytkownika

Ateizm jest dziełem teologów.
Hugo Dionizy Steinhaus
Zgłoś
kulawiec 2019-05-27, 15:33 1
CoJaTamK🤬aWiem napisał/a:

Światowiec, k🤬a....

Srało się tu i ówdzie.
Zgłoś
Zielonek92 2019-05-27, 21:37 1
Kumpel w austrii pracuje na budowie i zobaczył że w toi toiu szmatogłowcy postawili sobie wode do podmywania dupska
bo oni nie wycierają tylko podmywają. Sk🤬iel wylał wodę do kibla i nalał do tej butelki. A te k🤬y sie podmywały szczynami
Zgłoś
Gaiseric 2019-05-29, 15:32
r0773n napisał/a:

ale wiesz że takie chusteczki się nie rozkładają, i zapychają całe piony w każdym budownictwie? później gówno ci wybija nawet z wanny, a zwykłą spiralą tego nie udrożnisz

Mam przy kiblu szczelny, mały kosz otwierany pedałem i tam wrzucam zużyte chusteczki. Nie zapycham kibla i nie śmierdzi. Raz na jakiś czas wymieniam worek w koszu na świeży i jest git

podpis użytkownika

Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
Wiewór 2019-05-29, 16:52
Dobry temat na poziomie. W sam raz do sniadaniowki TVP.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś