Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czym się różni sex z brzydką dziewczyną od jazdy na motorynce?
Niczym i jedno i drugie jest przyjemne do czasu aż się koledzy dowiedzą.

A ja jestem ciekaw, ilu z wszystkich wybrzydzaczy poszłoby się z nią kopcić, gdyby tylko rozpuściła włosy, schowała zęby i zrobiła lekki make-up?
Ha, ciekawe ilu by poszło i bez tego, gdyby tylko świadków nie było. Pewnie kilku znalazłoby się, a jeszcze gdyby tylko pokazała kawałek cycka, albo odsłoniła piczkę...![]()
Tak jak napisał Kriski. Znam nie jednego takiego, co najpierw wybrzydzał, a później dymał jak oszalały. Natury nie oszuka.
sratata, a ja znam jednego takiego co wyr🤬ał tyle pasztetów że teraz mówią na niego chlebek
gdyby poszła do ortodontki, zainwestowała w piękny, prosty usmiech miala by 300% powodzenia więcej
![]()
Znasz to z własnego doświadczenia ?

W co Ty wierzysz...? Moim zdaniem ktoś tu usprawiedliwia swoje fapowanie...![]()
A wierzę w to, bo nie jedno w życiu widziałem i wiem co mówie.
No i niestety nie zgadłeś. Znajdź sobie jakąś fajną, ale i nie głupią kobietę, a zobaczysz, że o fapowaniu można zapomnieć. No chyba, że w jakichś awaryjnych sytuacjach, jak się np. pokłócicie.

sratata, a ja znam jednego takiego co wyr🤬ał tyle pasztetów że teraz mówią na niego chlebek
Kuuuurwa! Chlebek! Kopę lat, fajnie Cię w końcu spotkać po latach.

Dobra, a tak bardziej poważnie, to pomimo swego wieku, to mało widziałeś. A masz już prawie 100lat - to jednak tłumaczy tak niski obecnie pociąg do kobiet.

A ja jestem ciekaw, ilu z wszystkich wybrzydzaczy poszłoby się z nią kopcić, gdyby tylko rozpuściła włosy, schowała zęby i zrobiła lekki make-up?
Ha, ciekawe ilu by poszło i bez tego, gdyby tylko świadków nie było. Pewnie kilku znalazłoby się, a jeszcze gdyby tylko pokazała kawałek cycka, albo odsłoniła piczkę...![]()
Tak jak napisał Kriski. Znam nie jednego takiego, co najpierw wybrzydzał, a później dymał jak oszalały. Natury nie oszuka.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie