📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu

smc napisał/a:
Pośpiech.
Jak masz tylko 20 minut przerwy w pracy, w tym samym czasie na tel sprawdzasz sms-y, w drugiej ręce trzymasz kanapkę, kolega coś do ciebie mówi, to możesz się nieco rozproszyć...
w jednej trzymasz telefon, w drugiej kanapkę, i kolega coś do ciebie mówi...trzymając cię za siusiaka? to może mu powiedz żeby uważał z tym rozporkiem.
yellow87 napisał/a:
w jednej trzymasz telefon, w drugiej kanapkę, i kolega coś do ciebie mówi...trzymając cię za siusiaka? to może mu powiedz żeby uważał z tym rozporkiem.
Mówiłem, ale to ukr i chyba mało zrozumiał.
Nawet nie chcę myśleć od czego jest pan majster - trzeci pakistaniec

nie rozumieć. to jest jakiś lokalny konkurs, typu im większą dynię wyhodujesz, sołtys ci order wręczy na jarmarku?
smc napisał/a:
Pośpiech.
Jak masz tylko 20 minut przerwy w pracy, w tym samym czasie na tel sprawdzasz sms-y, w drugiej ręce trzymasz kanapkę, kolega coś do ciebie mówi, to możesz się nieco rozproszyć...
warto odseparować czynności defekacyjne od pozostałych interakcji miedzyludzkich. ogranicza to przycinanie fiflaków.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie