Główna Poczekalnia (4) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:34
Przygoda na wrocławskim Trójkącie Bermudzkim,
konto usunięte • 2013-09-25, 16:15
Był rok 1996, w tamtych czasach na wrocławskim Trójkącie można był dostać w mordę. Mój kumpel spieszył się na pociąg i postanowił skrócić sobie tamtędy drogę (godzina 18, zima). Ni stąd ni zowąd na jego drodze wyrosło trzech łobuzów-meneli. Pech chciał, że kumpel (Fredu) był wtedy ubrany w nowe levisy 501 (wtedy cena ponad 100 zł, co było sumą duża dla nastolatka), które były obiektem pożądania wszystkich grup młodzieży (nawet punków). Szef bandy nie omieszkał zorientować się w co ubrana jest jego ofiara i nakazał zdjęcie spodni (na szczęście do gw🤬tu nie doszło) i przejęcie ich jako łupu. Fred w samych majtkach (grudzień) stał w bramie, herszt bandy w geście wspaniałomyślności oddał mu swoje stare, zasyfione tygodniami niemytą dupą spodnie. Fredu z obrzydzeniem ubrał te łach i ruszył w drogę wk🤬iony. Jakież było jego zdziwienie kiedy włożył rękę do kieszeni, pod obsmarkaną chustką znalazł 400 zł, zwinięte w rulon. Karma działa.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
rksrobert 2013-09-25, 19:45
Działo się nie raz na Trójkącie. Jeśli to ktoś czyta to pozdrowienia z Lublina!
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-25, 20:56
rksrobert napisał/a:

Działo się nie raz na Trójkącie. Jeśli to ktoś czyta to pozdrowienia z Lublina!

Chyba Dublin, a nie Lublin,nie ma takiego miasta!
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-25, 21:09 1
Wrocław jest piękny, żebyście wiedzieli ile w Szczecinie dresów.. Całe śródmieście
Zgłoś
SharpSe 2013-09-25, 21:18
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Huher 2013-09-25, 21:33
Moj szfagru się wychował na trójkącie (odziwo jest normalny) ;p opowiadał mi parę akcji z trójkąta, ale jak sam mi powiedział, nawieksze akcje były tam jak jeszcze jego ojciec był młody.
Ale kiedyś moja siostra wynajmowała mieszkanie na mierniczej (pare lat do tyłu) jakoś w wakacje kiedyś sobie podchodze do okna, a tam namiocik rozbity, 2 karetki i plama krwi, jak się okazało koleś postanowił skoczyć sobie z okna z ostatniego piętra, niestety nie nagrałem ;(
Zgłoś
Warmous 2013-09-26, 0:42
Sam mieszkam na trójkącie i teraz jest naprawdę spokojnie. Meneli i dresów tyle co na każdej innej ulicy.

W latach 80 podobno było ciekawie. Ojciec kumpla opowiadał że jak był w zomo w latach młodości, to dostawali rozkazy pojedyńczych patroli po dzielnicy. Raz miał sytuację że wracał do posterunku i usłyszał jakieś krzyki w bramie(z tego co pamiętam w okolicy ul. Zgodnej). Wszedł do środka, a tam facet rozpruty, flaki na wierzchu, ale jeszcze oddychał i prosił go o pomoc. Ojciec kumpla wyszedł żeby wezwać pomoc przez krótkofalówkę(w kamienicach powojennych nie ma zasięgu żadnego), wraca, a gościa nie ma. Tylko plama krwi i wymazana krwią drogą do piwnicy. Podobno na drugi dzień szukali ciała w całym budynku i nic nie znaleźli.
Chodził nawet słuchy że rumuny i cyganie, zabijali tych ludzi, a potem ich jedli. Pewnie ściema, ale daje wyobrażenie o tym co się tam działo.
Zgłoś
vwpassatfan 2013-09-26, 16:18 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
timmy77 2013-09-26, 17:49
Levisty 501 kosztują ponad 3 bańki a nie ponad 100 zł Chyba, że tyle podrożały ale pamiętam bo z 3 lata temu za tyle kupiłem. A te 400 zł to pewnie wydał na leczenie świeżba albo innego dziadostwa, które dostał ze spodniami...
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem