mrokussw napisał/a:
Mnie bardziej boli fakt ze pracę min 3 ludzi robi 1 maszyna..
Tylko, że ktoś tą maszynę wyprodukował, ktoś sprzedał, ktoś przywiózł, ktoś czyści i konserwuje, ktoś potem ją zutylizuje. Pracy dla ludzi nie ubywa, tylko przesuwa się ku osobom wyżej wykwalifikowanym.
z technicznego punktu widzenia maszyna bezsensu dlaczego? większą część roboty czyli poćwiartowanie i podanie drzewa do maszyny robić trzeba samemu na pewno cena maszyny nie jest proporcjonalna do wykonywanej przez nią pracy.
@KupaAmbra666 prezentuję maszynę z jakimś sensem i zakładając, że ten bobcat ma wymienne końcówki na np łyżkę to już całkiem rozsądne rozwiązanie
@KupaAmbra666 prezentuję maszynę z jakimś sensem i zakładając, że ten bobcat ma wymienne końcówki na np łyżkę to już całkiem rozsądne rozwiązanie
podpis użytkownika
Garbate nosy w atmosferę
Filmik jak maszyna rozwala drewno.
K🤬a....co ja robię ze swoim życiem.
K🤬a....co ja robię ze swoim życiem.

Believe0852 napisał/a:
A mnie zastanawia co w tym sadystycznego - czy to k🤬a kółko rolnicze jest czy jak?
Bierzesz teściową, mówisz "mamusia tutaj siądzie i się przejedzie, to taka mała kolejka górska". Potem jeb domykasz klapę, wajcha w dół 10 dekund krzyku i cisza do końca życia!!!!!!! BEZCENNE!

Dobra maszyna, powiększyć tylko żeby zmieścił się człowiek i jazda z c🤬tymi.

MADErrFAKErr napisał/a:
Łoooooo k🤬a.... wypalił przy tym więcej paliwa niż to warte! ja przy tym wypiłbym najwyżej 6pak czerwonej wareczki
![]()
I odj🤬 sobie nogę ..
japiernicze. Ogladam z niecierpliwoscia, ogladam, skupiam sie, czekam az mu tam lape uyebie czy ktos tam wpadnie, a ty mi tu pokazujesz jak jakis typek ciacha drewno. nojap🤬le.