Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Zdjęcie nie jest najlepszej jakości i nie jest to takie oczywiste: Saper idzie sobie rozbroić samochód-pułapkę, ktoś uchwycił ten moment łapiąc w kadr pewną tabliczkę.

Borze, takie zdjęcia są zajebiste
(tak k🤬a, borze, nie boże i c🤬j, bardziej wierzę w lasy niż w boga)
Zgłoś
KHOT 2013-10-01, 13:39
I tym się różni "bycie fotografem" od biegania z lustrem z Media Marktu i wrzucania zdjęć na fejsa na stronę "imię_nazwisko PHOTOGRAPHY".
Zgłoś
broniu 2013-10-01, 14:15 1
Swoją drogą zdjęcie robione w Irlandii Płn. lata 60, wojna między katolikamii, a protestantami. Lepiej oddaje przesłanie fotografii.
PS. Szatan to pała.
Zgłoś
b................k 2013-10-01, 14:21
Tyle postów obrażających ateistów ale argumentów jak zwykle brak. Typowe.
Zgłoś
S................S 2013-10-01, 14:47
Ey to mój stary tekst
A screen z mistrzów ukazuje moją osobe chociaż sie wstydze tego komentarza to i tak jakiś tam fejm jest

Tak tak a teraz jeżeli ktoś mi nie wierzy zapraszam na priv postaram sie uwiarygodnić
Zgłoś
Spoon9 2013-10-01, 16:08
@Tarvil a no:D Dowiedziałem się też wielu ciekawych rzeczy na swój temat, ale przede wszystkim dowiedziałem się o tym jak gimbusowy stał się sadistic (nie licząc 2, 3 normalnych komentarzy)
Zgłoś
L................2 2013-10-01, 16:34 1
brzezniak napisał/a:

Tyle postów obrażających ateistów ale argumentów jak zwykle brak. Typowe.

Jesli na istnienie czegos nie ma argumentow, to jak mozna to obalic argumentem?
Tu nie chodzi o wojne miedzy wierzacymi a niewierzacymi, tylko o realne spojrzenie na swiat, o wlasne zdanie, i wlasna percepcje swiata, bo to wlasnie cec🤬je... czlowieka!!! Odgorne nakazy, nielogiczne i niespojne prawa i obowiazki, i przestrzeganie ich bez jakiegokolwiek prostestu to cechy typowo niewolnicze.
Teraz sobie odpowiedz, kim jestes, kim chcesz byc i co mozesz zyskac a co stracic... Nie bojcie sie myslec!!!
Zgłoś
b................k 2013-10-01, 17:10 1
@Lordzik92
Nie chce nawet wiedzieć dlaczego akurat do mnie to napisałeś.
Zgłoś
K................z 2013-10-01, 17:23
Ato ciapaty c🤬j , dlatego tak gada xd
Zgłoś
z................W 2013-10-01, 18:14 1
jp2gdm
Zgłoś
m................c 2013-10-01, 18:20
Za ch*jowe afiszowanie się w wierzenie w Boga piwko
Zgłoś
d................o 2013-10-01, 19:09 1
Jezus c🤬j, wozi gnój.
Zgłoś
maddog77 2013-10-01, 19:22 1
J🤬e katolce.....CHWWD ścierwojady.
Zgłoś
Everizon 2013-10-01, 19:27 2
Lima napisał/a:

Za c🤬jowe afiszowanie się w nie wierzenie w Boga nie ma piwa

SPOKO !
Dałem za ciebie...

podpis użytkownika

"Niebo nie jest miejscem,
nie także jest czasem.
Niebo to: być doskonałym"
-Mewa- Richard Bach
Zgłoś
P................t 2013-10-01, 19:42 1
Każy kto wierzy w gusła jest zj🤬ym debilem. A jeżeli wychowuje dodatkowo dzieci w jakiejś wierze piorąc mózg od małego to jest ostatnin sk🤬ysynem.
Katolickie świnie, czekam na ból dupy. Gdzie jest wasz p🤬lony bóg jak go obrażam? Gdzie jest bóg jak okrutnie morduje się ludzi? Gdzie jest bóg jak dziecko rodzi się tak zdeormowane, że nie może funkcjonować bez specjalistycznej aparatury(roślinka), a ten sam bóg zakazuje eutanazji/aborcji? Wy prymitywy p🤬lone. Obyście zachorowali na raka i zdychali w cierpieniach, wtedy się przekonacie jak was kocha wasz p🤬lony bożek.
Zgłoś
Grisz 2013-10-01, 21:10 2
A mnie osobiście wk🤬ia jak katolicy z drugiej strony uważają, że ich religia jest czymś prawidłowym (to ewidentnie efekt dziedzicznego prania mózgu). Co ciekawe ci "katolicy" (co niektórzy tutaj) zachowują się jak droidy z "Gwiezdnych wojen". Idą k🤬a na ślepo, głoszą coś co nie ma podstaw i to wiadomo już nie od dziś. Biblia to kopia kopii kopiii kopii kopii x W C🤬J. Nie ma żadnych dowodów na tę religię. Wy macie w tych k🤬a łbach jakiś "Catholic Dream". Wiecie co? Żyjcie sobie tak dalej. Tyle. Szkoda gadać, bo to "temat - rzeka wymiocin".
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie