Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:36
Przyjaźn mężczyny i.. psa.
konto usunięte • 2010-02-10, 2:06
Rozumiem,że sadystom z natury brak serca - w moim przypadku jednak ogranicza się to co do ludzi. Jestem na tyle popieprzony,że zwierzaki wywołują we mnie politowanie.

Film zrobił na mnie piorunujące wrażenie.
Nie jest śmieszny, zabawny.. ani nawet sadystyczny - choć relatywnie na to patrząc dla niektórych będzie to niezła gratka.
Cegieł nie wysracie, najwyżej się pobeczycie. Tylko się nie przyznawać,bo wyjdzie,że użytkownicy sadistica to c🤬y.

Wiem,że film był dostępny na inny serwisie gdzie gromadzie się różne cuda z internetów - jeśli już go widziałeś to oszczędź sobie klawiatury na narzekania.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2010-02-10, 12:11
Po opisie filmiku sądziłem, że to bajka... ale po połowie filmu pojawiły się szklane oczy.

Życie to nie jest taka łatwa sprawa..
Zgłoś
kocur 2010-02-10, 12:39 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-10, 13:16 2
Komentarz mnie zniechęcił do oglądania filmu.
Zgłoś
AngryBunny 2010-02-10, 14:08 1
Słowa niejakiego "kocur-a" sa jak najbardziej trafne. W internecie jest sie kozakiem bo jest sie anonimowym i szkoda ze spora czesc spoleczenstwa to wykorzystuje w tak znaczym stopniu.

A co filmiku normalny facet ktory ukazuje emocje i uczucia. On jest twardszy niz ponad połowa ludzi zarejestrowanych n a tym forum, który udaja twardzieli.
Zgłoś
Harry90 2010-02-10, 14:11
Ruszył mnie ten film. Nienawidzę ludzi i kocham zwierzęta. Zazwyczaj materiały w tym serwisie wbudzają we nie szyderczy śmiech, ten film natomiast przypomniał przykre chwile i wzbudził współczucie. I za to leci piwo.
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-10, 14:12 1
A tam dupa z tym. Płakać to można jak zginie ojciec, matka czy rodzeństwo. Jak ktoś spać nie może bo mu zdechł pies to dupa z was a nie ludzie. Kuźwa niby XXI wiek, a wy mi tu płaczecie po psie, a jak na hardzie są materiały gdzie ludzie mają flaki na wierzchu to komentarze typu "dobrze mu tak". Weźcie się ogarnijcie. Za psem płaczą a jak komuś rękę urwie to co? "Głupiemu się należało"
Zgłoś
AngryBunny 2010-02-10, 14:28 1
Bo patrząc co ludzie robią innym ludziom i zwierzętom to czasami az milo popatrzec na takie flaki. A zwierzeta nie sa nigdy winne tylko czlowiek.
Zgłoś
rondello 2010-02-10, 14:43 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
speedbuster 2010-02-10, 15:49
W życiu każdego człowieka są takie momenty, w których rzewny płacz, jest co najmniej stosowny...
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-10, 15:50 4
Zgłoś
Scorpio_SIC 2010-02-10, 15:55
rondello napisał/a:

(...) kogoś takiego jak pies czy inne zwierze w ogóle nie powinni się wypowiadać na ten temat!

(...) to ja nie mam zamiaru dzieci robić

Pies nie jest osobą chciałbym zauważyć to po pierwsze, a po drugie jak Tobie do szczęścia jest potrzebny tylko pies to fakt.. o dzieciach nawet nie masz co myśleć. I do psychiatry zdecydowanie sam powinieneś się udać jak ważniejsze są dla Ciebie zwierzęta niż ludzie. Odnośnie banów, to - weź się ogarnij.
Co do tematu jeszcze.. Jak dla mnie życie ludzkie jest najwyższym priorytetem (mam tu na myśli kraje cywilizowane, nie np. Pakistan gdzie się wyżynają dla zabawy dzikusy itp.), ale nie twierdze za razem, że jeśli pies czy też inne zwierzę to już mnie cierpienie takiego zwierzęcia, czy też śmierć nie obchodzi. Jakby mi zwierze zdechło to podejrzewam, że szczęśliwy bym nie był i by się łza w oku zakręciła, ale bez przesady. Skoro ja mam przeżywać nie wiadomo ile czasu śmierć pupila to co w przypadku jeśli odejdzie ktoś z rodziny? Mam się odseparować wtedy od świata zewnętrznego, zamknąć się w sobie i robić pod siebie? Czy może idąc tropem niektórych w przypadku śmierci człowieka olać to i kupić sobie psa? Lubię zwierzęta i zajmować się nimi (nie na darmo mam pod nickiem pewien napis), ale jak już wspomniałem wcześniej - najwyższy priorytet to dla mnie ludzkie życie, którego nie stawiam na równi ze zwierzęcym.
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-10, 16:36
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-10, 17:13 1
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-10, 18:04
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-10, 19:26
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem