📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:51
gordon_gekko napisał/a:
@up jak ona jest brzydka to Ty widziałeś kobiety chyba tylko w gazecie... a twoja kobieta to renia rączkowska co ma 5ciu braci palczastych...
Jak dla ciebie ta dziewczyna jest ładna to współczuje gustu. Chyba już wole 5 braci palczastych. Może ciało ma nienajgorsze ale morde jak koń torbe
BongMan napisał/a:
Jeśli dla ciebie taniec w bieliźnie to kurewstwo, to lepiej nie wchodź na sadistica bo się zgorszysz.
A czym nazwiesz taniec w bieliznie przed kamerka internetowa ? Kampania dla samotnych prawiczkow??
gordon_gekko napisał/a:
@up jak ona jest brzydka to Ty widziałeś kobiety chyba tylko w gazecie... a twoja kobieta to renia rączkowska co ma 5ciu braci palczastych...
On ma rację. Kijem bym nie dotknął. Jeżeli ona Ci się podoba to mogę powiedzieć tylko szanuj się i wyżej stawiaj poprzeczkę.
Ummm... to pod każdym filmikiem choć ciut niewyraźnym wydzieracie modry, ze nagrywane słoikiem/kalkulatorem/wstaw-dowolny-oh-jak-zabawny-przedmiot-em ale po tej paciajce rozmazanych pixelów potraficie stwierdzić jak paskudna jest ta laska? Ja tam ledwo postrzegałam gdzie ona ma oczy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie