Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:17
Przypadek pewnego kibica
rzub3r • 2016-07-28, 20:28
Policjanci wyłowili z Wisły ciało mężczyzny. Miał on na sobie koszulkę Legii Warszawa, krótką białą spódniczkę, czarne rajstopy w kratę i różowe szpilki. Z jego odbytu wystawał 20-centrymetrowy wibrator.

Policjanci zdjęli z denata koszulkę Legii, by oszczędzić wstydu jego rodzinie.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2016-07-29, 20:12
-kto ty jesteś?
-mały c🤬l
-jaki znak twój?
-w kółku L
Zgłoś
jankiel 2016-07-29, 20:17 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Trollosiewicz 2016-07-29, 22:27 1
Nikodem_Szulcc napisał/a:

Czemu wszyscy nie lubią Legii ? Standardowo po głupiemu, nie bo nie? Czy jest ktos ogarniety i umiałby mi to wytłumaczyć ?

A to nie głupie pytanie. Legia jest z Warszawy, a jak wiadomo Warszawiacy jakoś specjalnie lubiani nie są. Dawniej Legia jako klub wojskowy stosowała taki myk, że powoływani zawodnicy do wojska mogli iść do wojska, lub grać w piłkę dalej, w Legii To jest jeden z zarzutów, że PRL tak pomagał Legii, ale to chyba nieco przesadzone zarzuty, bo jednak drużyny ze Śląska, w które kasę pompowały kopalnie radziły sobie lepiej. No i teraźniejszość... Legia odskakuje na poziomie kraju coraz bardziej, budżetem, organizacją, możliwościami. Wiadomo jeszcze różnica nie jest taka wielka, ale już dość widoczna, dlatego działa zasada, że wszyscy chcą utrzeć nosa większemu, nie lubią go.

Jednak patrząc racjonalnie w interesie wszystkich tych zwaśnionych grup leży to, by Legia i inne kluby były jak najmocniejsze. Bo mocna Legia daje impuls Lechowi by się rozwijać, to działa też w drugą stronę.

Ps. Jestem ekspertem, mam autograf Krzynówka.
Zgłoś
konto usunięte 2016-07-29, 23:09
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Verbatim369 2016-07-30, 0:38 1
Zgłoś
jankiel 2016-07-30, 10:12
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem