👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
eurosport.onet.pl/pilka-nozna/flisacy-na-boisku/6e4vd - tutaj macie fragment z rozmową z Waradzynem i Regiecem

fernandotorres3200 napisał/a:
Liczby w nawiasie to nie wiek, a numery zawodników!
Od kiedy numery piłkarzy się powtarzają?

To jest ich rok urodzenia idioci, a jak w wiosce mieszka kilka rodzin to ciężko żeby się nazwiska nie powtarzały. A o nepotyzmie można mówić w przypadku funkcji publicznych, gdzie więzi rodzinne i znajomości nie powinny mieć żadnego znaczenia przy obsadzaniu stanowisk, nie w przypadku prywatnych przedsięwzięć.
Założyli sobie rodzinny klub to ich sprawa, co mnie to obchodzi? To przecież nie reprezentacja Polski...
Jeśli to roczniki, to dlaczego Marcin Regiec II jest starszy od Marcina Regieca I?

>Ludowy
>Sromowce
>Marcin 1, 2 i 3
Serio nie ma więcej imion, że trzeba numerować? Chociaż z drugiej strony, to kto by ich wszystkich zapamiętał...
>Sromowce
>Marcin 1, 2 i 3
Serio nie ma więcej imion, że trzeba numerować? Chociaż z drugiej strony, to kto by ich wszystkich zapamiętał...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie