Akurat dałaś się nabrać na fake'a stworzonego za pomocą ai, przez typa bojącego się wręcz podejść i zagadać do prawdziwej kobiety.
Nie dyskutuj z głupkiem, bo będziesz taki sam głupek, jak i on. Już dawno powinnaś okrzepnąć z myślą, że tutaj wielu piwniczaków, przedstawia swe ograniczenia poznawcze, zdradzając przy tym swój lęk przed kobietą.
Masz rację, zawsze mnie sprowadzają do swojego poziomu i wygrywają doświadczeniem...

Masz rację, zawsze mnie sprowadzają do swojego poziomu i wygrywają doświadczeniem...
Wiesz, chciałbym Ci jeszcze jeden aspekt wytłumaczyć. Z ogromnym podziwem patrzę na Twoje samozaparcie w krzewieniu nauki wśród laików. Niby szlachetne to i dobre, ale mam wrażenie, że coś komuś chcesz udowodnić. Czy nie uczyłaś się o tym wszystkim ze sporym wysiłkiem, tak energetycznym ,jak i finansowym? Podajesz tu ludkom na tacy, za bezdurno swą ciężko zdobytą wiedzę. Nie bądź potem zaskoczona jak na oddziale, zamiast nieść pomoc potrzebującym, będziesz traciła czas i energię przed tym "co wie lepiej", bo se dwa filmiki na yt obejrzał. Od siebie życzę Ci, bym bardzo się mylił odnośnie ostatniego zdania. Szerokości na szlaku!

Wiesz, chciałbym Ci jeszcze jeden aspekt wytłumaczyć. Z ogromnym podziwem patrzę na Twoje samozaparcie w krzewieniu nauki wśród laików. Niby szlachetne to i dobre, ale mam wrażenie, że coś komuś chcesz udowodnić. Czy nie uczyłaś się o tym wszystkim ze sporym wysiłkiem, tak energetycznym ,jak i finansowym? Podajesz tu ludkom na tacy, za bezdurno swą ciężko zdobytą wiedzę. Nie bądź potem zaskoczona jak na oddziale, zamiast nieść pomoc potrzebującym, będziesz traciła czas i energię przed tym "co wie lepiej", bo se dwa filmiki na yt obejrzał. Od siebie życzę Ci, bym bardzo się mylił odnośnie ostatniego zdania. Szerokości na szlaku!
Mylisz się

Myślę, że moje zaparcie wynika z pracy, którą wykonuję, całe życie edukuję - studentów, pacjentów, opiekunów

Dlatego, że WIEM, skad czerpią swą wiedzę uważam, że tym bardziej trzeba edukacji.
Taka walka z wiatrakami, wiesz...

Ładny przykład patologicznej reakcji wyprostnej, tutaj - prawdopodobnie po urazie głowy, np wstrząśnieniu mózgu...
O ile nie ma większych obrażeń będzie się z tego śmiała
Co druga to robi jak ma orgazm pochwowy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie