Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:45
🔥 Koncercik ... - teraz popularne
JoSeed 2025-10-12, 11:49 1
tantof napisał/a:

Akurat dałaś się nabrać na fake'a stworzonego za pomocą ai, przez typa bojącego się wręcz podejść i zagadać do prawdziwej kobiety.
Nie dyskutuj z głupkiem, bo będziesz taki sam głupek, jak i on. Już dawno powinnaś okrzepnąć z myślą, że tutaj wielu piwniczaków, przedstawia swe ograniczenia poznawcze, zdradzając przy tym swój lęk przed kobietą.

Masz rację, zawsze mnie sprowadzają do swojego poziomu i wygrywają doświadczeniem...
Zgłoś
tantof 2025-10-12, 12:36
JoSeed napisał/a:

Masz rację, zawsze mnie sprowadzają do swojego poziomu i wygrywają doświadczeniem...

Wiesz, chciałbym Ci jeszcze jeden aspekt wytłumaczyć. Z ogromnym podziwem patrzę na Twoje samozaparcie w krzewieniu nauki wśród laików. Niby szlachetne to i dobre, ale mam wrażenie, że coś komuś chcesz udowodnić. Czy nie uczyłaś się o tym wszystkim ze sporym wysiłkiem, tak energetycznym ,jak i finansowym? Podajesz tu ludkom na tacy, za bezdurno swą ciężko zdobytą wiedzę. Nie bądź potem zaskoczona jak na oddziale, zamiast nieść pomoc potrzebującym, będziesz traciła czas i energię przed tym "co wie lepiej", bo se dwa filmiki na yt obejrzał. Od siebie życzę Ci, bym bardzo się mylił odnośnie ostatniego zdania. Szerokości na szlaku!
Zgłoś
lacrimal 2025-10-12, 12:53 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
YebacŻymian 2025-10-12, 13:04
najlepsze jest to, że to był leniwy papeć, tam wgl speedu nie było, a złożyła się jak szwajcarski scyzoryk xd
Zgłoś
JoSeed 2025-10-12, 13:24
tantof napisał/a:

Wiesz, chciałbym Ci jeszcze jeden aspekt wytłumaczyć. Z ogromnym podziwem patrzę na Twoje samozaparcie w krzewieniu nauki wśród laików. Niby szlachetne to i dobre, ale mam wrażenie, że coś komuś chcesz udowodnić. Czy nie uczyłaś się o tym wszystkim ze sporym wysiłkiem, tak energetycznym ,jak i finansowym? Podajesz tu ludkom na tacy, za bezdurno swą ciężko zdobytą wiedzę. Nie bądź potem zaskoczona jak na oddziale, zamiast nieść pomoc potrzebującym, będziesz traciła czas i energię przed tym "co wie lepiej", bo se dwa filmiki na yt obejrzał. Od siebie życzę Ci, bym bardzo się mylił odnośnie ostatniego zdania. Szerokości na szlaku!

Mylisz się na każdym etapie nauki bylam do nauki wzorowym uczniem/studentem
Myślę, że moje zaparcie wynika z pracy, którą wykonuję, całe życie edukuję - studentów, pacjentów, opiekunów
Dlatego, że WIEM, skad czerpią swą wiedzę uważam, że tym bardziej trzeba edukacji.
Taka walka z wiatrakami, wiesz...
Zgłoś
sej_maj_nejm_bicz 2025-10-12, 13:25 1
JoSeed napisał/a:

Ładny przykład patologicznej reakcji wyprostnej, tutaj - prawdopodobnie po urazie głowy, np wstrząśnieniu mózgu...
O ile nie ma większych obrażeń będzie się z tego śmiała

Co druga to robi jak ma orgazm pochwowy.
Zgłoś
JerseyDevil 2025-10-12, 14:01 2

Podobny przypadek neurologiczny,ciągnął karierę długi czas
Zgłoś
michalk0072 2025-10-12, 15:15
Może po prostu zaczęła myśleć, że kieruje motocyklem?
Zgłoś
SmokPoracha 2025-10-12, 16:50
Back to the kitchen.
Zgłoś
tantof 2025-10-12, 17:07 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Skurwensenn 2025-10-12, 17:19
Rywalizacja na olimpijskim poziomie
Zgłoś
DEADmanPL 2025-10-12, 17:37 1
Zgłoś
tantof 2025-10-12, 17:48
Zgłoś
PentagramOdDiabła 2025-10-12, 21:49
JoSeed napisał/a:

A to wszystko jasne

Wieczorowo.
Zgłoś
Mega84 2025-10-12, 22:21
Równouprawnienie hehe...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem