👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piwko!
Uwielbiam słuchać tego co się zwie Ten typ mes.
Jego płyty to coś innego niż tylko rap
Uwielbiam słuchać tego co się zwie Ten typ mes.
Jego płyty to coś innego niż tylko rap

Ten Typ Mes zawsze na propsie. Jeden z najlepszych na polskiej scenie. Świetne flow, piwko leci!

Nie rozumiem, jak ta murzyńska muzyka zagnieździła i rozpleniła się w całej Polsce.

@hogg
Ja tak samo nie wiem jak muzka brudasow rozprzestrzeniła sie w Polsce.
Ja tak samo nie wiem jak muzka brudasow rozprzestrzeniła sie w Polsce.
nie zesrajcie się z tym rapem, w ogóle to powinno być w klopie w odpowiednim dziale bo rzygać mi się chce jak widzę takich pedałów po chemioterapii na głównej.

Cytat:
Admin powinien zrobić przepis, dzięki któremu ujdaczy i kretynów, można byłoby banować.
Cenzura powiadasz ci sie marzy ?
Polskie kino kuleje celowo.
Im mocniejsza kultura tym mocniejszy naród - a komu to potrzebne ?? Władzy na pewno nie !!
Kto nie popiera władzy do kosza- patrz Rywiński(świetny aktor-cisza o nim), Kukiz...
A najlepszy typ człowieka wdłg panujacych to Bierny Ale Wierny !!!
Karolaki, Muchy i reszta tałatajstwa. Myślicie, że czemu grają pierwszoplanowe ?
Bo w czasie kampanii wspierali jedynie słuszną linię politycznej poprawności. Pi Oł
Na salonach rąsia rąsie myje.
A cenzura już i tak sie cichaczem wkrada...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie