Czyli przekąski dla prawdziwych sadoli. Nie powinno nikogo dziwić że większość pochodzi z Azji
Cukierki z ośmiornicy
Guma do żucia która ma sprawić że nasz pot będzie "pachniał" różami
Lody o smaku koniny
A tutaj pyszne lody rybne. Dla wybrednych są jeszcze smaki wasabi, kurczaka i wiele innych.
Lemoniada curry
Lizaki ze skorpionem
Nie pasuje? To może znane nam wszystkim chipsy Lays o smakach...
Borówka
Łosoś
Mięta z limonką
Na zagryzkę polecam mrożony sok z ogórków
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-10-15, 21:12
Chcę takie lizaki!
konto usunięte
2012-10-15, 21:18
konto usunięte
2012-10-15, 21:20
Pamiętam, że czytałem kiedyś artykuł (lub słyszałem) o tym, że w Japonii nie gustują w tzw. "zwykłej" pepsi, więc można się tam spotkać z wieloma ciekawymi smakami napoju jak np. Pepsi o smaku ogórków, czerwonej fasoli czy jogurtu
Co to tych laysów z łososiem, może być całkiem całkiem. Skoro tyle tych smaków z kurczakiem powstało.
Zapomniałeś o czekoladzie o smaku robali
Będąc u kitajców widziałem takie smakołyki jak - pakowane próżniowo kurze jaja w occie o różnych smakach , świńskie raciczki w occie pakowane w ten sam sposób , małe sprasowane kraby służące za chipsy , suszone rybie mięso i jakaś forma żelka o nieokreślonym pochodzeniu . Odwagę miałem jedynie na suszoną rybę - bo chyba od niej najtrudniej się pochorować będąc w trasie , na reszte nie miałem odwagi , widziałem jak żuły to małe chinki ale dla mnie to dziwny naród i niech sobie zachowają swoje smaki dla siebie .
konto usunięte
2012-10-15, 22:31
Już niedługo w ofercie handlowej azjatyckich sklepów spożywczych:
chrupki z penisa, oraz kisiel o smaku bitej śmietany.
Na Ukrainie rzeczywiście są kawiorowe, rakowe i różne takie. W Chinach takie żarło nic specjalnego, polecam Lays o smaku limonki, odradzam wszelkich robaków i padliny na targach, mimo, że to najlepiej schodzi:)
brakuje czekolady z nadzieniem pasztetowym
konto usunięte
2012-10-16, 2:06
Przecież to jest zajebiste. Można by na te lizaki niejedną sadystkę poderwać.
lody o smaku koniny powiadacie?
interesujące