@torro chcesz wiertarkę? bo @peersil ze wszystkich najwięcej jebnął błędów w jednym zdaniu <uklon> aaa...j🤬a skrażypyta
Konto usunięte
2013-01-21, 17:37
@up
Cierpisz na rozdwojenie jaźni?
I na c🤬j mi wiertarka? Mam mu dziurę rozwiercić?
@up sobie oczy gdyż nie możesz patrzeć jak sam pisałeś

cierpie na to że trzeba siedzieć ze słownikiem żeby ktoś sie nie przyp🤬olił do najmniejszego błędu jakby kogoś to obchodziło
Konto usunięte
2013-01-21, 18:03
To akurat nie jest "najmniejszy błąd". Tak mówią analfabeci funkcjonalni...
No i oczywiście biała, azjatka i czarnoskóra dla politycznej poprawności...drzaźni mnie już to...
podpis użytkownika
Et Joseph dixit ad eum. Inserere haeret in asinum et adolebit. Dominici dixit. Insanis! Melius aditus ad calida aqua. Et Joseph dixit ad eum. Elegantia Gallia. Ex Epistola ad Corinthos: submota olivarum! Amen
mr_9mm napisał/a:
Przyłożyłeś termometr do monitora, że wiesz jaka temperatura panuje na obrazku?
Nie, po prostu miałem lekcje fizyki w szkole i wiem w jakiej temperaturze zamarza woda. W 0*C nie zamarzłaby w tak szybkim tempie, patrząc na zróżnicowanie rasowe jest to kanada w której nie występują niższe temperatury (tu się kłania geografia) niż -20*C. Pójdziesz do gimnazjum to zrozumiesz o czym mówię.
podpis użytkownika
Popieram Islamizacje Europy!
mr_9mm napisał/a:
Dalej już nie czytałem
Rozumiem, za dużo słów jak na jeden dzień
podpis użytkownika
Popieram Islamizacje Europy!
Konto usunięte
2013-01-21, 23:55
Kolega Brüste ma rację, wiele poszlak wskazuje, że to Kanada. Wnioskując po stylu ubierania to prowincja Ontario, wygląd przystanku wskazuje na miasto Toronto, a numer linii na ulicę Queen Str. w dzielnicy Brampton. Intensywność światła słonecznego pozwala domyślać się, że akcja dzieje się około godziny 11 przed południem, prawdopodobnie pod koniec grudnia zeszłego roku.