📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:14

Pozwolę sobie na niemałą profanację...
Ten motyw z 0:47 nie wiedzieć czemu przypomniał mi bardzo zacny kawałek z mojej młodości...
Kto wie - może tego Sebiksa też czeka taka przyszłość ?
Ten motyw z 0:47 nie wiedzieć czemu przypomniał mi bardzo zacny kawałek z mojej młodości...
artiee napisał/a:
Kto wie - może tego Sebiksa też czeka taka przyszłość ?

odjebta się.
1 text ma sens
2 spójny z tytułem i wystrojem i aranżacją
3 wcale nie jest taki zły flow a dziewczyny nie fałszują i fajne są
śmiesznie fajnie i z talentem, kto się nie poznał ze to zgryw to sam jest ćućmok. dykcja słownictwo z daleka zdradza że sobie jaja robią.
1 text ma sens
2 spójny z tytułem i wystrojem i aranżacją
3 wcale nie jest taki zły flow a dziewczyny nie fałszują i fajne są
śmiesznie fajnie i z talentem, kto się nie poznał ze to zgryw to sam jest ćućmok. dykcja słownictwo z daleka zdradza że sobie jaja robią.

Ewidentnie sobie robią jaja, a niektórzy traktują śmiertelnie serio. Najzabawniejsze, że nawet robiąc sobie jaja prezentują znacznie wyższy poziom, niż wielu z zawodowych hip-hopowców. Dziewczyna bębniąca ma dobre wyczucie rytmu, facet też przyzwoicie rapuje. Może ta druga laska dość słabo, ale ogólnie poziom jak na kabaret dość wysoki.

Hehe, właśnie zajebiste, widać, że dla jaj, a nie próbowanie wdać się w kulturę hip-hopową
ja się pośmiałem

Szkoda, że nie nagrali tego w jakimś choćby prowizorycznym studio z lepszym mikrofonem, a dopiero potem dokręcić teledysk. Wyglądało by bardziej profesjonalnie i mogło by zrobić trochę wyświetleń.

i tak brzmią lepiej niż niejedna polska gwiazdka popu typu Honey :d

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie