👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne
🔥
Rączka będzie boleć
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ropol napisał/a:
Pod koniec filmiku widać i słychać rodzaj sarkazmu u niej, pewnie kręci to dla beki dla znajomych tylko ktoś to puścił dalej i teraz będzie wielka afera...
Chłopie niech się cieszy, że filmik nakręciła o ukrach, gdyby wrzuciła coś podobnego o lgbt, to lincz medialny by się tak rozchulał, żeby kraj musiała opuścić.
ropol napisał/a:
Pod koniec filmiku widać i słychać rodzaj sarkazmu u niej, pewnie kręci to dla beki dla znajomych tylko ktoś to puścił dalej i teraz będzie wielka afera...
Daleko szukać nie trzeba - spójrz w górę, sadolowa elita już łyka i jeszcze się oblizuje.

Wie ktoś do jakiego wieku aborcja jest możliwa? To dziewczę się jeszcze kwalifikuje czy już za duża jest?
Zawsze kupuję bilety Premium lub w pierwszej klasie, żeby z takim plebsem jak dziewczyna z filmiku nie jeździć i i nie mieć kontaktu.
prawdę mówi, precz z najesz ziemi a polaczki na obczyźnie nie wiele lepsi są, siedzieć na dupskach w kraju i płacić podatki.
Za parę lat kupię u niej kebaba na cienkim gdzieś w podziemiach dworca zachodniego

Wasze komentarze są zajebiste ... Powiedziała dokładnie to co wy byście powiedzieli na temat jakiejś Ukrainki jak by coś złego zrobiła , a teraz udajecie jakiś obrońców praw zwierząt...
poligon6 napisał/a:
można zaplanowac produkcje, nie nachla się
Z młodymi Ukraińcami już nie jest tak wesoło, zresztą jak i z polskimi.

shoe5maker napisał/a:
Z młodymi Ukraińcami już nie jest tak wesoło, zresztą jak i z polskimi.
Zazwyczaj zatrudnia się przez firmę zewnętrzną, jeden telefon i daja ci nowego ukra.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie