👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
🔥
Ruska technologia śmigłowa
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sens_ napisał/a:
Dziewczyna ma racje. Wykształceni ludzie sa w hierarchii wyżej niz niewykształcone robolskie bydło. Tyle w temacie.
Ma rację, natomiast sposobem swojej wypowiedzi i stosunkiem do drugiej osoby zaświadczyła, niestety, że jest na tym samym - jak nie niższym - poziomie. Przyszłego lekarza powinna cechować empatia, której jej bardzo brakuje.

Jak ona jest na kierunku lekarskim, to chyba zaczynam rozumieć orędzie premiera, w którym mówił, że coraz więcej lekarzy kształci się w Polsce. Po tym filmie można wywnioskować jak udało się zwiększyć tą liczbę.
Te przeprosiny to poniżej godności człowieka. Trzeba być konsekwentnym
Jak ich jebiesz to jebiesz do końca a nie teraz płacz

Polaczki najlepiej potrafią biadolić najbardziej Ci którym słoma wystaje z drewniaków.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie