Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:25
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Presty 2019-02-04, 18:01 8
Strzelam troszkę.
Jak do karabinu załaduję więcej niż 5 naboi, nigdy nie wiem, czy wystrzeliłem 8, 12 czy 15.
W pistolecie naboi mniej, na strzelnicy sie doliczę, ale...
Nigdy nie strzelałem do ludzi z pistoletu, więc nie wiem, jak sie strzela w stresie i czy liczy się wówczas własne naboje, gdy pociski przeciwnika śmigają obok. Rzut oka na licznik może pomóc. Tak mi się wydaje.
Prawdziwa strzelanka to nie amerykański film, gdzie filmowe pistolety mieszczą po 50 naboi
Chciałbym mieć taki gadżet, pod warunkiem, że - jak niektórzy zauważyli - nie wiadomo, jaka będzie wytrzymałość ekraniku.
I jeszcze jedno - jeśli licznik pokazuje liczbe naboi i w magazynku i w komorze, znacznie poprawiło by to bezpieczeństwo.
PS:
Pamiętacie broń Ripley w II części "Obcego"?
Też mial licznik
I wlasnie o tym pomyślałem co napisałem powyżej, jak to na filmie zobaczyłem.

Zgłoś
svc2000 2019-02-04, 18:31 4
U Ripley licznik był raczej dla widzów
Zgłoś
Presty 2019-02-04, 18:38
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
krasnal_hałabała 2019-02-04, 18:48 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
MadDave 2019-02-04, 18:51 3
Zgłoś
konto usunięte 2019-02-04, 19:06
Zgłoś
ManBearPig 2019-02-04, 21:23 2
Up, to jest myśl. Może nie w wyświetlaczu, ale np na rękojeści. Broń przypisana do konkretnej osoby i bezużyteczna w innych rękach. Przykładowo napastnik ci wyrywa gnata, ale nie odda strzału, albo kradzież broni czy coś
Zgłoś
Cryo 2019-02-04, 22:42 1
krasnal_hałabała napisał/a:

Krabi On- Sam Wiesz Krabi Kto, przecież był weteranem wojny w Wietnamie, nie kłam mi że nie.

Haha, Krabi Król to akurat wyjątek
Zgłoś
Dżizas_kurde 2019-02-04, 22:47 4
Zgłoś
afryk 2019-02-04, 22:54
Ale po wyciągnięciu magazynka zostaje mu pocisk w komorze a tego nie pokazuje
Zgłoś
zadol 2019-02-05, 2:52
Zgłoś
konto usunięte 2019-02-05, 6:08 2
Zgłoś
lysout 2019-02-05, 8:34 1
Zgłoś
golip 2019-02-05, 11:49 1
Co robisz?
Ładuję pistolet
Zgłoś
zdun 2019-02-05, 13:57
Mam nadzieję że wypuszcza APK na androida że będziesz mógł sobie sprawdzić w robocie ile masz naboi w magazynku i od razu zakupić na aliexpress
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem