👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:54

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

samon, Przecież to najzwyczajniejszy na świecie pretekst, żeby się spotkać pochlać, poopowiadać taki ich sposób na zabawę. Jest to porostu otwarta impreza, nie widzę u nich jakiegoś parcia na obwieszczenie całemu światu jacy są zajebiści, chwalą to się ci ekoz🤬by, zaśmiecający portale zdjęciami z tych swoich wyczynów na rzecz bycia eko

I precyzując: nie mówię akurat o Tobie. Piszę o ogólnej sytuacji na podstawie słów przez Ciebie wypowiedzianych.
@mygyry - to niech pochlają i poćpają. Jeżeli nie chcą się tym chwalić to po co się tym chwalą?
@mygyry - to niech pochlają i poćpają. Jeżeli nie chcą się tym chwalić to po co się tym chwalą?
Ja rozumie, że planowany odstrzał zwierząt jest potrzebny, bo niektórych jest za dużo, ale mam dwa pytania:
1. czy planowanych odstrzałów nie może przeprowadzać wojsko?
2. czy opieka nad zwierzętami realizowana przez ich dokarmianie nie powoduje, że jest ich więcej i jest do czego strzelać?
3. każdy zjazd myśliwych na odstrzał powinien odbywać się pod kontrolą policji, która na start i na koniec robi testy alko wszystkim. Skoro nie można prowadzić samochodu po spożyciu to nie powinno się też strzelać
4. czy to normalne, że myśliwy może sobie biegać po twoim prywatnym terenie i to mimo, że sobie tego nie życzysz, a mało tego będzie mógł cię wyprosić?
5. że o strzelaniu do psów nie wspomnę i to nie raz słyszało się, że strzelali do psów na prywatnej posesji
1. czy planowanych odstrzałów nie może przeprowadzać wojsko?
2. czy opieka nad zwierzętami realizowana przez ich dokarmianie nie powoduje, że jest ich więcej i jest do czego strzelać?
3. każdy zjazd myśliwych na odstrzał powinien odbywać się pod kontrolą policji, która na start i na koniec robi testy alko wszystkim. Skoro nie można prowadzić samochodu po spożyciu to nie powinno się też strzelać
4. czy to normalne, że myśliwy może sobie biegać po twoim prywatnym terenie i to mimo, że sobie tego nie życzysz, a mało tego będzie mógł cię wyprosić?
5. że o strzelaniu do psów nie wspomnę i to nie raz słyszało się, że strzelali do psów na prywatnej posesji
@mazga50
Zwierzyna na pokocie jest już wypatroszona .
@urfis popieram Kolegę , tyle ile myśliwi robią dla przyrody żaden z tych ekoz🤬bów nigdy nie zrobił .
Radzę najpierw zapoznać się z tematem gospodarki łowieckiej a później dyskutować , bo patrząc po wypowiedziach , większość nie ma bladego pojęcia na temat łowiectwa oraz gospodarki łowieckiej , albo mają takie pojęcie jak Ci co się przytulali do zwierzyny . Wszystkim się wydaje ,że myśliwi tylko strzelają ....
A zresztą co ja się będę produkował .
Pozdrawiam.
Darz Bór .
Zwierzyna na pokocie jest już wypatroszona .
@urfis popieram Kolegę , tyle ile myśliwi robią dla przyrody żaden z tych ekoz🤬bów nigdy nie zrobił .
Radzę najpierw zapoznać się z tematem gospodarki łowieckiej a później dyskutować , bo patrząc po wypowiedziach , większość nie ma bladego pojęcia na temat łowiectwa oraz gospodarki łowieckiej , albo mają takie pojęcie jak Ci co się przytulali do zwierzyny . Wszystkim się wydaje ,że myśliwi tylko strzelają ....
A zresztą co ja się będę produkował .
Pozdrawiam.
Darz Bór .
Aż mi się ich szkoda przez chwile zrobiło !
(do pierwszego kabanosa i potrawki)

(do pierwszego kabanosa i potrawki)

Przeciąganie tych zielonych owszem. Ale za włosy
To co teraz jest, to jest właśnie oddanie honoru zwierzynie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie