Captain's Burger,
Kod:
wszyscy zostańmy gejami i lesbijami.
Ja tam nie zamierzam. Ale jak ty masz zamiar zostać gejem to znaczy że już nim jesteś tylko jeszcze się ukrywasz, a jeśli chcesz zostać lesbijką to nie licz że ci pożyczę pieniądze na operacje musisz sobie sam wacka uciąć filmik instruktażowy był gdzieś niedawno na hardzie.
wydaje mi się że jednak to nie był sarkazm, chyba masz autentyczne obawy że sam jesteś gejem lub trans ale boisz się reakcji społeczeństwa
konto usunięte
2013-06-25, 17:28
Promocja tego typu dziwactw ma uczynić to normalnym, pewnie już co niektóre firmy zacierają ręce na przyszłość. Bo jak wiadomo kobiece rzeczy są wielokrotnie droższe niż dla facetów, a sprzedawanie żelu i "rurek" dla obecnych metroseksualnych facetów to za mało.
Nie miałbym serca powierzyć pod opiekę takiej parówie nawet psa na kilka godzin, a dziecku nie pozwoliłbym rozmawiać z takim delikwentem. Gdzie podążasz świecie, quo vadis Polsko. Czym sobie zasłużyliśmy, żeby żyć i akceptować takich ludzi? Dla mnie to obrzydlistwo, już wolę żeby psy waliły kupę w centrum miasta i właściciele nie sprzątali.
konto usunięte
2013-06-25, 21:12
Wielu słusznie się burzy, ale popełnia zasadniczy błąd mówiąc "moje dziecko"
Otóż niestety to nie są wasze dzieci jesteście tylko opiekunami państwowej własności za którą odpowiadacie, ale musicie wychowywać je według woli swoich panów przykłady:
Zakaz kar cielesnych, wysyłania do szkoły dziecka wtedy kiedy rodzic uważa za słuszne, wręcz niemożliwa nauka w domu bez chodzenia do szkoły, zakaz bądź przymus religii itp.
Sam Armand Ryfiński (RPP) potwierdził (co zresztą uważa za słuszne) ze dzieci nie są własnością rodziców a podmiotem.
Kiedy rząd wprowadzi przymusem lekcje ze zboczeńcami nic nie będziecie mogli zrobić, a za ochronę odbiorą wam dzieci i tyle.
Jak najdalej od lewicy i pseudo-prawicy, jeżeli nie chcecie aby ten koszmar jak w artykule dotknął wasze dzieci.