No i co z tego k🤬a że jest czarny chłopak ma może z 13 lat? Ucieszył na plejke, miał nadzieję i marzenie się spełniło a tu w kartonie "jakiś c🤬jowo chamski żart" i to od rodziny.. Jak wy byście się czuli na jego miejscu?-.- I cały świąteczny czas w p🤬du..
Wk🤬iam się oglądając ten filmik, pokazuje jakimi chamskimi świniami są nie którzy pop🤬leni ludzie.
Mam nadzieję że dostał te ps3..
Wk🤬iam się oglądając ten filmik, pokazuje jakimi chamskimi świniami są nie którzy pop🤬leni ludzie.
17 komentarzy, z czego jakieś 15 rasistowskich... różnica między Polakami a czarnymi jest taka, że czarni przynajmniej idą do przodu zamiast się cofać..
podpis użytkownika
"Gdyby wielkość genitaliów była zależna od rapu, to ja swojego k🤬sa woziłbym na paleciaku"
Virczek napisał/a:
No i co z tego k🤬a że jest czarny chłopak ma może z 13 lat? Ucieszył na plejke, miał nadzieję i marzenie się spełniło a tu w kartonie "jakiś c🤬jowo chamski żart" i to od rodziny.. Jak wy byście się czuli na jego miejscu?-.- I cały świąteczny czas w p🤬du..
Spokojnie... Jest pudełko, jest i ps3

Zapewne z tych 15 rasistowskich komentarzy polowa to dzieci spasione przyklejone do krzesła, jedna czwarta to po prostu banda baranów, gdzie w domu ojciec chleje, a pozostała część robi to tylko dla szpanu. Dziwie się wam ludzie bo do niczego nie dojdziecie Pozdrawiam
@up up
A Ty do której grupy należysz? Bo stawiam, że masz w sobie coś z każdej, które wymieniłeś
A Ty do której grupy należysz? Bo stawiam, że masz w sobie coś z każdej, które wymieniłeś

nie ma to jak sp🤬olic swieta, a w dodatku szkolne zycie temu chlopakowi umieszczajac filmik w necie ;P

Ale taniec plemienny jak po polowaniu p🤬lnął zaraz po rozpakowaniu

ja p🤬le chcem taka rodzine jajcarze murzynek niewiedzial co zrobic czy sie poplakac czy isc ukrasc sobie to ps3

Twardziel z niego, nie popłakał się
A do tych zwierząt wyżej, jak można być tak ograniczonym umysłowo, żeby przy każdym filmiku z czarnym walić teksty w stylu "małpa", "pewnie ukradł", "gdzie właściciel"... Polaki robaki jak zawsze bez wyczucia, do porzygu ciągle to samo, tak jest ze wszystkim, trochę kreatywności i finezji brudasy