Za bordera zawsze piwko

podpis użytkownika
Co tak stoisz, jak widły w gnoju
LuzaQ napisał/a:
Koty są mega, a psy to durne cioty.
podpis użytkownika
j🤬 religie, pikę nożną i alkoholików
Psy zawsze były i będą lepszymi zwierzętami domowymi niż te zj🤬e koty, po 1 koty nie ratują ludzi, nie pomagają w poszukiwaniach, polowaniach, nie wykrywają bomb, narkotyków, zwkłok itd. Pies jak Cie widzi po nieobecności to mu ogon dupe urywa ze szczęścia bo jak jesteś dobrym właścicielem to pies Cie kocha swoją potężną psią miłością (odp🤬lcie sie lepiej słówkochwytacze od tej miłości bo was kilerem poszczuje), nawet jak jesteś c🤬jem do dupy to pies i tak bedzie w Ciebie wpatrzony jak w obrazek. Lubie psy, uwielbiam te zwierzęta. Kotów to ja k🤬a niezniese, nie rozumiem jak można jarać sie j🤬ym futrzastym workiem na flaki który ma na Ciebie wyj🤬e przez całe swoje życie, to nie Ty masz kota, to kot ma Ciebie, lepiej kupić gekona albo rybki niż sierciucha który podrapie Ci ryja jak mu sie coś nie spodoba.
Pewnie jakaś samotna p🤬da z nadwagą i tłuszczem we włosach zaraz stanie w obronie kotów że koty są zajebiste... to podaj mi 10 przykładów w czym kot jest lepszy od psa.
A co do filmiku
Przyjemnie się patrzy na szczęśliwego psa który robi takie sztuczki i się przy tym bawi
Piwko. Polecam też filmik o ruskim psim parkurowcu, nazywa się TRET
Jest chyba nawet lepszy
ps. j🤬 koty i ich właścicieli
Pewnie jakaś samotna p🤬da z nadwagą i tłuszczem we włosach zaraz stanie w obronie kotów że koty są zajebiste... to podaj mi 10 przykładów w czym kot jest lepszy od psa.
A co do filmiku

ps. j🤬 koty i ich właścicieli