👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:28

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

psotna_c🤬ka napisał/a:
Piękna scena. Kundle jedyne co potrafią to sranie gdzie popadnie i lizanie się po jajach. Jednego szkodnika mniej.
Przykro mi, że masz tylko takie smutne doświadczenia ze zwierzętami domowymi. Ze swoich dotychczasowych obserwacji i doświadczeń, śmiem twierdzić, że zwierzak w znakomitej większości przypadków jest odbiciem właściciela. A Ty zdaje się, do najbardziej lotnych osobników (wnioskując po twojej działalności tu) nie należysz...
W każdym razie - z tym sraniem i lizaniem się, patrząc na Twoje posty, jestem skłonny uwierzyć. Nie wiem tylko czy masz się czym chwalić?
Jaką piękną gównoburzę rozpętałam. Kategoria 5. Jestem z siebie dumna, łapcie:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie