Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
artiee 2012-11-15, 17:41
Ja tam najzwyczajniej nie lubię laptopów, używam stacjonarki od zawsze. Laptopy domu są 2, a nie używam jak nie muszę. Po prostu jest mi niewygodnie.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-15, 18:36 2
Jaaa ale super mieć laptopa - najlepiej 15,6'' bo takie są najmodniejsze - rozdzielczość 1366x768 z przełomu wieków, super szybki dysk twardy wyciągający w szczycie 80 MB/s, bo SSD nie ma w prawie żadnym modelu, bo po co to komu, do tego super "wygodna" klawiatura i hałas przy jakimkolwiek zadaniu. Akurat co do mocy procesorów w lapkach, to złego słowa nie można powiedzieć, bo Intel wypuszcza naprawdę przyzwoite modele, które w Turbo przekraczają nawet 3 GHz, ale co do GPU to jest to po prostu tragedia - do modeli za 4k wkładają modele których desktopowe odpowiedniki kosztują 300 zł. Zaraz ktoś napisze, że po co mu GPU - że jest noobem i nie gra w gry. No cóż - niekótrzy ludzi nie jeżdżą samochodami bo uważają że nie potrzbują - wiadomo, że są zwyczajnie jebnięci - tak samo jest z graniem. Nikomu nikt nie każe grać po 4h dziennie, ale nie przejść, albo choć nie pograć w takie epickie tytuły jak GTA IV, Metro 2033, kampania SC2, czy polatać trochę w H.A.W.X. albo pojeździć subarą w DIRT 3, to trzeba być po prostu Z🤬BEM
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-15, 19:02
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
tigerqaz 2012-11-15, 19:12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kaczy00000 2012-11-15, 19:16

Widze ,ze admini tutaj robia co chca ...
Zgłoś
tigerqaz 2012-11-15, 19:19
Zgłoś
Pener 2012-11-15, 19:20
kaczy00000, zamiast słuchać slipknotów przeczytaj lepiej regulamin
Zgłoś
~Angel 2012-11-15, 19:21
kaczy00000 napisał/a:

Obrazek

Widze ,ze admini tutaj robia co chca ...

a czytać potrafisz?
4.2. Każde zdjęcie lub materiał wideo powinno być poprzedzone tekstem, opisującym jego zawartość.

podpis użytkownika

Zgłoś
tigerqaz 2012-11-15, 20:14
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-15, 21:58 1
Zgłoś
uszatok 2012-11-15, 22:01 1
Zgłoś
tigerqaz 2012-11-15, 22:15
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-15, 22:21 1
Zgłoś
SiaraSiarzewski 2012-11-16, 15:46
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-22, 21:36
Dużo lania wody, dużo mięsa, teraz widzę że jeszcze oprócz wyrobionego dowcipu jesteś też erudytą. Kup sobie śliniak żebyś nie pochlapał się pianą z własnego pyska. W życiu bym nie porównał Kilera do tego czegoś, czytaj ze zrozumieniem. Nie rozumiem po prostu jak kogoś może bawić ten filmik i "Kiler", właśnie ze względu na poziom tych dwóch filmów, jak niebo i ziemia albo "Kiler" i poziom twoich grafomańskich komentarzy.

A dzieci z nowotworami nie są śmieszne, w żaden k... sposób, powiedz mi co Dębski w tym filmiku "wyśmiewa w ryj", albo kogo? Mnie, bo się spinam? Że się nie robi kabaretu z czegoś takiego? Czy te dzieci są tylko tłem dla zajebiście śmiesznej kroplóweczki? Chyba że ten film ma być smutny a nie śmieszny - wtedy ok. Za chwile się okaże że to właśnie o to chodzi, że on ma podkreślić grozę choroby, nadać jej dystan i niewiadomo co jeszcze. Tłumaczenia po fakcie jak się jest "artystą" i "mistrzem ironicznego dowcipu". Biedny niezrumieniany niedorobiony autor.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem