Polecam oglądać do końca
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
Ja tam najzwyczajniej nie lubię laptopów, używam stacjonarki od zawsze. Laptopy domu są 2, a nie używam jak nie muszę. Po prostu jest mi niewygodnie.
Jaaa ale super mieć laptopa - najlepiej 15,6'' bo takie są najmodniejsze - rozdzielczość 1366x768 z przełomu wieków, super szybki dysk twardy wyciągający w szczycie 80 MB/s, bo SSD nie ma w prawie żadnym modelu, bo po co to komu, do tego super "wygodna" klawiatura i hałas przy jakimkolwiek zadaniu. Akurat co do mocy procesorów w lapkach, to złego słowa nie można powiedzieć, bo Intel wypuszcza naprawdę przyzwoite modele, które w Turbo przekraczają nawet 3 GHz, ale co do GPU to jest to po prostu tragedia - do modeli za 4k wkładają modele których desktopowe odpowiedniki kosztują 300 zł. Zaraz ktoś napisze, że po co mu GPU - że jest noobem i nie gra w gry. No cóż - niekótrzy ludzi nie jeżdżą samochodami bo uważają że nie potrzbują - wiadomo, że są zwyczajnie jebnięci
- tak samo jest z graniem. Nikomu nikt nie każe grać po 4h dziennie, ale nie przejść, albo choć nie pograć w takie epickie tytuły jak GTA IV, Metro 2033, kampania SC2, czy polatać trochę w H.A.W.X. albo pojeździć subarą w DIRT 3, to trzeba być po prostu Z🤬BEM
kaczy00000 napisał/a:
Obrazek
Widze ,ze admini tutaj robia co chca ...
a czytać potrafisz?
4.2. Każde zdjęcie lub materiał wideo powinno być poprzedzone tekstem, opisującym jego zawartość.
Dużo lania wody, dużo mięsa, teraz widzę że jeszcze oprócz wyrobionego dowcipu jesteś też erudytą. Kup sobie śliniak żebyś nie pochlapał się pianą z własnego pyska. W życiu bym nie porównał Kilera do tego czegoś, czytaj ze zrozumieniem. Nie rozumiem po prostu jak kogoś może bawić ten filmik i "Kiler", właśnie ze względu na poziom tych dwóch filmów, jak niebo i ziemia albo "Kiler" i poziom twoich grafomańskich komentarzy.
A dzieci z nowotworami nie są śmieszne, w żaden k... sposób, powiedz mi co Dębski w tym filmiku "wyśmiewa w ryj", albo kogo? Mnie, bo się spinam? Że się nie robi kabaretu z czegoś takiego? Czy te dzieci są tylko tłem dla zajebiście śmiesznej kroplóweczki? Chyba że ten film ma być smutny a nie śmieszny - wtedy ok. Za chwile się okaże że to właśnie o to chodzi, że on ma podkreślić grozę choroby, nadać jej dystan i niewiadomo co jeszcze. Tłumaczenia po fakcie jak się jest "artystą" i "mistrzem ironicznego dowcipu". Biedny niezrumieniany niedorobiony autor.
A dzieci z nowotworami nie są śmieszne, w żaden k... sposób, powiedz mi co Dębski w tym filmiku "wyśmiewa w ryj", albo kogo? Mnie, bo się spinam? Że się nie robi kabaretu z czegoś takiego? Czy te dzieci są tylko tłem dla zajebiście śmiesznej kroplóweczki? Chyba że ten film ma być smutny a nie śmieszny - wtedy ok. Za chwile się okaże że to właśnie o to chodzi, że on ma podkreślić grozę choroby, nadać jej dystan i niewiadomo co jeszcze. Tłumaczenia po fakcie jak się jest "artystą" i "mistrzem ironicznego dowcipu". Biedny niezrumieniany niedorobiony autor.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie