Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:27
Psy - groźne choć udomowione.
konto usunięte • 2013-02-16, 15:18
Człowiek zaatakowany przez psa przeważnie traci głowę. Nie wiem czy kiedykolwiek mieliście sposobność znaleźć się na celowniku czworonoga ale jeśli tak to wiecie jakie to nieprzyjemne uczucie.
To są maszynki, czysta drapieżność mięsożercy. Gdy obserwuje się zajście z perspektywy to człowiek wygląda jak ofiara a nie równy z równym.
Dziecko zaatakowane przez bezpańskie psy w hiszpani:
Atak w 0:25

Reporter osaczony:

Dziecko niedopilnowane:

Oto kilka słów o samej technice ataku.

I zastosowanie w praktyce

I nawet wyszkolony oraz uzbrojony człowiek ma trudności z opanowaniem choć jednego czworonoga:
Atak w 0:26

A w panice jaką wywołuje zasiany w ludzkim sercu lęk przejmuje kontrolę:(jest morderstwo więc dam "link")
/watch?NR=1&feature=endscreen&v=Dai5JK4qXgA
Choć czasem atak jest kontrowersyjny:

Dlatego przestrzegam, pilnujcie siebie i dzieciaków. A własne czworonogi(nawet jeśli to aniołki, na z wyłączeniem tych szczurów jak york, sarenka czy maltańczyk itp...) zabezpieczcie kagańcem. To psa nie krzywdzi a ludzi uspokaja i świadczy o wysokiej kulturze i empatii właściciela.
Przecież każdy pamięta historie z polski! 1 2 3
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-02-16, 19:21 24
@2up a ja gardzę pajacami, którzy mają yorki Przezabawny widok w parku - facet ze szczurem na smyczy ;p
Zgłoś
Captain's Burger 2013-02-16, 19:24 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Polnischefuhrer 2013-02-16, 19:26 2
jak się widzi taką scenę gdzie pies gryzie małe dziecko to aż chce się złamać kręgosłup takiemu kundlowi i jego właścicielowi
Zgłoś
skurwysyn666 2013-02-16, 19:43 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-16, 19:45 7
Zgłoś
skurwysyn666 2013-02-16, 19:50
Gdybym miał kolegów, z którymi mógłbym na ten temat porozmawiać
Zgłoś
Exodus3013 2013-02-16, 19:51 7
Nie ma złych psów, są tylko źli właściciele.
Zgłoś
Grzyb18 2013-02-16, 19:53 1
Zgłoś
lobominator 2013-02-16, 20:01 15
Zgłoś
jedrzej152 2013-02-16, 20:08 3
Zgłoś
Mr Zool 2013-02-16, 20:17
Nieupilnowane dziecko ? Sorry ale pies.
Zgłoś
skurwysyn666 2013-02-16, 20:20 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-16, 20:34 3
Kiedy nie zamierza się rozmnażać psów powinno się je kastrować i sterylizować. Bezpańskie i agresywne zwierzaki to w całości wina człowieka, któremu nie chce się wydać 200 zł na kastracje psa czy suki (zarówno suki i samce można sterylizować i kastrować). Bo się nie myśli, że życie ludzkie jest cenniejsze, a obchodzą nas nasze własne portfele tylko. Nie rozumiem też, czemu kagańców się nie zakłada? Czy to szpetne? Uwłacza godności Twojego pupilka? Na trzecim filmie widzimy czym to skutkuje. Jak w temacie. To człowiek jest za to odpowiedzialny, ale na atak psa odpowiedziałbym ze szczególnym okrucieństwem, a gdyby nie chodziło o mnie a o kogoś, to o ile by mi się udało wyprułbym mu flaki żywcem. Zrobiłbym tak, choć wiem, że nie wina to psa, że taki jest.
Zgłoś
speedster 2013-02-16, 20:36 4
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-16, 20:41 6
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem