Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:54
Psy są fajne
konto usunięte • 2013-04-26, 22:21
Cóż za powściągliwość! Nawet nie wyr🤬ał nogi!

Psy są zajebiste. Miałem owczarka niemieckiego przez 6 lat niestety chorego na padaczkę. Miesiąc temu wpadła (suczka) w stan padaczkowy, trzepało ją całą noc o 9 rano pojechaliśmy do weterynarza (wiem że oczywiście wy byście ściągnęli jakiegoś o 1 w nocy ale ja przeżyłem z chorym psem 6 lat i nie ma ludzkiej siły żeby latać przy każdym ataku - których potrafiła mieć 10 dziennie jak była zła pogoda). Nie wróciła do przytomności i weterynarz powiedział że może tylko podać kroplówkę ale kiedy się ocknie (na co była mała szansa) będzie cierpiała a padaczka i tak będzie się pogarszać i pogarszać. Nie było mnie przy decyzji, (byłem w robocie nie przypuszczałem że to się tak skończy) dowiedziałem się po fakcie. I wiecie co? Teraz wiem że prawdziwych przyjaciół docenia się jak ich zabraknie. Straciłem w życiu kilku znajomych ale nie czułem pustki. Po moim Psie czuję. Psy to naprawdę coś dobrego na tym przej🤬ym świecie.
Zgłoś
fifi 2013-04-27, 5:04
tak to jest
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-27, 5:49
Mój też się tak cieszył, co dziennie jak wracałem z pracy.
Zgłoś
moonmaker05 2013-04-27, 6:40 18
Koty to gowno.. drze jape cala noc, ma Cie w dupie cale zycie i wielkie panisko, nie wyjdziesz z tym na dwor i niczego nie nauczysz tego debila, a jak zdechniesz w domu to jeszce nasra na Ciebie. Nienawidze kotow, juz wolalbym miec mrowke niz kota. Psy the Best
Zgłoś
radet 2013-04-27, 9:16 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-27, 9:20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
golip 2013-04-27, 9:33
Psy są znacznie lepsze od kotów i zdecydowanie łatwiej się je przyrządza.
Zgłoś
chetek 2013-04-27, 10:12 1
@moonmaker05

Nienawidzisz kotów tylko dlatego, że nie spełniają twoich kryteriów "dobrego zwierzaka"? Rozumiem "nie lubić", "nie tolerować", ale nie, ty kotów nienawidzisz. :o Nienawiść do kotów, masz super poukładane w głowie.
Zgłoś
Mysz_Kamiki 2013-04-27, 10:22
Kot............. buahahahah
Zgłoś
ElfickiWojownik 2013-04-27, 11:03
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-27, 11:20
@ElfickiWojownik
do gazu z tą szmatą

również miałem psa, zajebistego owczarka niemieckiego przez 13 lat i wiem jak straszna jest taka strata
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-27, 11:27
Mistrzu Budda napisał/a:

trzepało ją całą noc o 9 rano pojechaliśmy do weterynarza (wiem że oczywiście wy byście ściągnęli jakiegoś o 1 w nocy ale ja przeżyłem z chorym psem 6 lat i nie ma ludzkiej siły żeby latać przy każdym ataku - których potrafiła mieć 10 dziennie jak była zła pogoda).

No ja też mam psa z padaczką. Co prawda znacznie rzadziej ma ataki (nazwałbym je sporadycznymi), ale mi pani weterynarz powiedziała, że ataki dłuższe niż 15 min są dla psa niebezpieczne z tego względu, że mięśnie przepalają cały cukier we krwi i po prostu mózg zaczyna obumierać. Powiedziała też, że ten czas zależy od samych drgawek, no bo wiadomo, że różne skurcze inaczej spalają cukier. Zaleciła też takie czopki z relanium, żeby mieć zawsze na wszelki wypadek. Ponoć jak się to poda to prawie momentalnie mają przejść przynajmniej te najniebezpieczniejsze skurcze. Na szczęście jeszcze nie miałem potrzeby tego użyć więc nie wiem.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-27, 13:14 1
Zgłoś
Gl0BaL 2013-04-27, 13:24 1
Zgłoś
MudPie 2013-04-27, 13:44
Zgłoś
Azizi1926 2013-04-27, 13:52
Psy są po prostu głupie. Tak samo będzie się cieszył jak go jebniesz kijem i zamkniesz w bagażniku na pół dnia, a potem otworzysz.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem