Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 4 minuty temu
Cks 2013-03-18, 7:05
Hrubieszów wita:D
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-18, 8:01 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-18, 8:39 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-18, 9:36 6
ja tam widzę, nie 2 psy lecz 6 i to zaprzęgnięte do sań oraz ich Pana, z batem w ręku.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-18, 9:44
Zimą to normalne ale, że policja też się z tym boryka...hmmm
Człowiek całe życie się uczy.
Zgłoś
juras712 2013-03-18, 10:05
@ Dyadya_Sasza
psy, mendy, suki, pały, te określenia powstały chłopie jak mleko ojca jeszcze ssałeś. Wydaje się, że już około połowa użytkowników sadistica sprzedałaby własną matkę za 5 zł psiarni, gdyby przypadkiem źle zaparkowała.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-18, 11:03 1
Już chcę się rzygać tekstami typu gimbaza... nie wiedziałem że gimnazjaliści wymyślili określenie "pies" na policję no ale zawsze piwka wskakują...
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-18, 11:16 3
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-18, 11:46
kij z tym skad się wzieło określenie "pies".Nie zmienia to faktu, że nie jest to ani smieszne ani...żadne.Pytanie do autora:zawsze jak zrobisz zdjęcie suki to wrzucasz do sieci.
Zgłoś
Matikens 2013-03-18, 12:29
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-18, 13:20 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-18, 13:49
Doskonale wiem, że to nie przez gimbazę wymyślone określenie, aczkolwiek u nich najczęściej się to słyszy H3 H3 H3. Tak jak Matikens to ujął, że nasłuchają się takie hip hopu, tudzież rapu i wielkie cwaniaki jp czy jak to było kiedyś popularne hwdp, mimo, że jak zostaną przypadkiem spisani to srają pod siebie, żeby czasem rodzice się nie dowiedzieli
"Pozdro dla prawdziwych".
Zgłoś
woytaz23 2013-03-18, 14:16 2
Zgłoś
Palozz 2013-03-18, 16:47
Zgłoś
wojtas2169 2013-03-18, 17:19
Kiedy robione to zdjęcie?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem