📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu

ja tam widzę, nie 2 psy lecz 6 i to zaprzęgnięte do sań oraz ich Pana, z batem w ręku.

Zimą to normalne ale, że policja też się z tym boryka...hmmm
Człowiek całe życie się uczy.
Człowiek całe życie się uczy.
@ Dyadya_Sasza
psy, mendy, suki, pały, te określenia powstały chłopie jak mleko ojca jeszcze ssałeś. Wydaje się, że już około połowa użytkowników sadistica sprzedałaby własną matkę za 5 zł psiarni, gdyby przypadkiem źle zaparkowała.
psy, mendy, suki, pały, te określenia powstały chłopie jak mleko ojca jeszcze ssałeś. Wydaje się, że już około połowa użytkowników sadistica sprzedałaby własną matkę za 5 zł psiarni, gdyby przypadkiem źle zaparkowała.

Już chcę się rzygać tekstami typu gimbaza... nie wiedziałem że gimnazjaliści wymyślili określenie "pies" na policję no ale zawsze piwka wskakują...

kij z tym skad się wzieło określenie "pies".Nie zmienia to faktu, że nie jest to ani smieszne ani...żadne.Pytanie do autora:zawsze jak zrobisz zdjęcie suki to wrzucasz do sieci.

Doskonale wiem, że to nie przez gimbazę wymyślone określenie, aczkolwiek u nich najczęściej się to słyszy
H3 H3 H3. Tak jak Matikens to ujął, że nasłuchają się takie hip hopu, tudzież rapu i wielkie cwaniaki jp czy jak to było kiedyś popularne hwdp, mimo, że jak zostaną przypadkiem spisani to srają pod siebie, żeby czasem rodzice się nie dowiedzieli
"Pozdro dla prawdziwych".

"Pozdro dla prawdziwych".
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie