Zaczyna sie 0:43, troche mnie rozp🤬ala negatywnie tlum c🤬li, ktorzy bija brawo temu debilowi, no i policja chyba zbyt lagodna
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
🔥
Szybki i wściekły
- teraz popularne
Basika063 napisał/a:
Jedyne co mogli zrobić, to zawinąć się i zrobić wypad. Gdyby zaczęli się burkać, to ta rozwrzeszczana hołota rozniosła by pieski w piździec.
pieski to ty masz pewnie w domu. Trochę szacunku kobieto...
Ogólnie to panowie policjanci mieli mu zajechać pałką tak żeby by w spodnie popuścił. Może by go nauczyło to coś.
Wszyscy białostocczanie wywodzą się w prostej linii od Kononowicza
-----------------------------------------------
PAMIETAM TAKA SYTUACJE JAKO KIBIC
------------------------------------------------
Psy zlapały kumpla, kazali mu się zlapac za kostki i zapytali
-ile batów wytrzymasz?
ten sie podniósł ,spojrzał na nich i powiedział
- Od was gamonie wytrzymam wszystko
i go puscili
PAMIETAM TAKA SYTUACJE JAKO KIBIC
------------------------------------------------
Psy zlapały kumpla, kazali mu się zlapac za kostki i zapytali
-ile batów wytrzymasz?
ten sie podniósł ,spojrzał na nich i powiedział
- Od was gamonie wytrzymam wszystko
i go puscili
@ ~Cthulhu
akurat ironia jest mierna ,bo generalnie 99% emo chlopcow zaczeloby plakac i sie ponizac, a ziomek byl kozakiem do konca
akurat ironia jest mierna ,bo generalnie 99% emo chlopcow zaczeloby plakac i sie ponizac, a ziomek byl kozakiem do konca
Ta sytuacja mnie tak zażenowała że aż bardziej wolałem zwrócić uwagę na dość ciekawy widok w tle. Otoczenie, oświetlenie... fajniejsze to, niż jakieś śmierdzące, rogate i łaciate bydło. Łatkowane to oni jednak mieli chyba mózgi, a nie skórę, jak to prawdziwe bydło.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie