Psy bezwstydnie zakłóciły nagranie kto wie, może przyszłego największego przeboju w całej Brazylii?
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:54
To jest pani, ktorej raczej nikomu nie trzeba przedstawiac. Mam od niej 10 cm wiecej z kazdej strony i jestem wyzsza o 3 cm. I wierz mi jestem raczej szczupla osoba, po prostu mam troche tylka i cycka, bo nie jestem rownie wychudzona. Nie wiem gdzie masz tutaj jakakolwiek przegrana, nie mam powodu zeby miec kompleksy, bo dbam o swoja sylwetke. Powinnam zamiescic jeszcze zdjecie jak objetosciowo jesli chodzi o kilogramy wyglada tluszcz a jak miesnie, ale mysle, ze sam mozesz sobie poszukac. Bycie szczuplym wcale nie jest rownoznaczne z niska waga... Jak dla Ciebie bycie grubym to normalny wyglad, bez zadnych podwojnych podbrodkow czy jakiegos tluszczu na twarzy to ja juz nie mam wiecej pytan.
To wrzucaj swoją fotkę
Jest od tego odpowiedni temat. A ta pani nigdy mi się nie podobała. Wygląda jak ćpunka, ale ciało i tak ma fajniejsze niż 90% kobiet
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie