👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:54

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

A ja bym chcial taka s6-ostke a nie autobusem zapiredalam.
PS. pozdrawiam wszystkich co ogladaja audi zza szyby matiza:D
PS. pozdrawiam wszystkich co ogladaja audi zza szyby matiza:D

po rejestracji wnosze ze dolnoslaskie wroclaw. Nasle na ciebie zielonych

Kolejne Audi pewnie 1.9 tdi ze znaczkiem s6. W Polsce jeździ ich więcej niż fabryka wyprodukowała.

@adik300i, tak mi się przypomniało że nie tak dawno też miałem akcję, w sumie to nie ja a kolega który jechał za mną... Nocka, jedziemy około 100km/h między autami może z 15m a koledze wpakował się przed machę pies, odbił się dupą od lewej lampy. Nie wiem ile leciał że udał mu się ten manewr, sekunda wstecz i to ja bym go jebną/walną by ryjem w bok... kamikadze
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie