Po co się to męczy... Dobić prosiaka niech misiek zje i później przegonic, żeby nawyków nie nabrał (albo samemu dokończyć za miśka)

podpis użytkownika
Ola gringo
Koledzy jakieś pare lat temu załozyłam tu temat masa piwek była jak moge go znależć?
A kacapy stoją i się patrzą...
Co lepsze: dupa czy żarcie?
I dupa jest dobra.
I dobre jest żarcie.
Ale przej🤬e jest stać na warcie.
podpis użytkownika
Stoi żołnierz na warcie i myśli uparcie.Co lepsze: dupa czy żarcie?
I dupa jest dobra.
I dobre jest żarcie.
Ale przej🤬e jest stać na warcie.
Pewnie nie ubili loszki bo wyświetlenia na Ytb. Zwrócą poniesione koszta. Swoją drogą ciekawa akcja, pierwszy raz takie coś na sadolu widzę

locha wybiera tego kto może wylizać jej dupę,
k🤬a, o to wielkie halo,
a u ludzi jest podobnie
tylko cz🤬ch myśli że wszystko może
k🤬a, o to wielkie halo,
a u ludzi jest podobnie
tylko cz🤬ch myśli że wszystko może

jak dla mnie to niedźwiedzie powinny być już wytępione w p🤬du po h🤬j komu taki drapieżnik w lesie
Fake, w rosji kazaliy mu wyp🤬alać i jeszcze go okopali czy inne harce
niemamskarpet. napisał/a:
jak dla mnie to niedźwiedzie powinny być już wytępione w p🤬du po h🤬j komu taki drapieżnik w lesie
No takim tokiem myślenia nasi przodkowie wytępili wilki co doprowadziło do rozpanoszenia się wszelkiej maści drobnych przeżuwaczy które wp🤬liły wszystko co się da. W chinach za to uznano wróble za wroga kraju i ich wytępienie przyniosło na kraj plagę robactwa które oj🤬y plony niemalże do gołej ziemi co poskutkowało wielkim głodem. Także każdy zwierz jest zainstalowany w takim lesie z jakiegoś powodu i spełnia w nim swoją rolę do której został wyspecjalizowany w drodze ewolucji.
A wbrew pozorom niedźwiedzie nie mają w rosji lekko.

podpis użytkownika
może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.