Ktoś sp🤬olił bo myślał że szatan jakiś opętany w windzie

podpis użytkownika
Życie to choroba, co najszybciej zabija.
A ten na następnym piętrze zobaczył psa w powietrzu i sp🤬olił bo myślał, że duch?

Kiedyś przeczytałem taki komentarz:
- Ej, czy psy ogrynają do czego służy winda, że jadą na wyższe piętro albo na niższe itd czy traktują to jako jakiś teleporter?
- Ogarynają ogarynają, ostatnio psy zrobiły wjazd na chatę mojemu kumplowi, a na 9 piętrze mieszka.
taki żarcik-kosmonaucik
- Ej, czy psy ogrynają do czego służy winda, że jadą na wyższe piętro albo na niższe itd czy traktują to jako jakiś teleporter?
- Ogarynają ogarynają, ostatnio psy zrobiły wjazd na chatę mojemu kumplowi, a na 9 piętrze mieszka.
taki żarcik-kosmonaucik

Pies powinien trzymać się nogi, a nie wp🤬lać przed właściciela, chyba że jest tropiący i zostało mu wydane takie polecenie, i ten sie właśnie nauczył dlaczego
Hugo Dionizy Steinhaus
podpis użytkownika
Ateizm jest dziełem teologów.Hugo Dionizy Steinhaus
To właściciele robią z psa debila w sweterkach, skafsnderkach i c🤬j wie czym, w większości baby po 40, nie ma pruchna kto r🤬ać bo u nas murzynow mało to się im jebie w głowie. No i te rasy wszystkie co są karykaturą psa człowiek z wilka wychodował. Pies nic winny nie jest.
głupia sraka nie przybiegła bo pewnie natychmiast pogodziła się ze stratą
podobno pies do dzisiaj tam dynda
podobno pies do dzisiaj tam dynda
lysymisio6969 napisał/a:
rewers drzwi kabinowych super wyregulowany, brawa dla konserwatora
Fotokomórka za mały opór by kontakt KK zadziałal jeszcze do tego na dyndającym psie. To i tak dziwne ze w Chinach na dźwigu cokolwiek działa prawidłowo
„Od kiedy zostałem ojcem psa to nie mogę oglądać takich materiałów”