Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Pudzian vs Najman (KSW XII)
B................m • 2009-12-12, 0:23
Walka wieczoru podczas XII Konfrontacji Stylów Walki: Mariusz Pudzianowski kontra Marcin Najman zakończyła się po 44 sekundach
Dla tych, którym nie było dane obejrzeć w TV

Dominator dosłownie zdominował Najmana. Trochę zdołowały 2 godziny czekania dla 44 sekund masakry ;]
Zgłoś
h................n 2009-12-12, 17:09 2
Wyście downy....

Jaka technika?
44 sekundy walki. Sprzedał kopa i nadarzyła się okazja to co miał robić? Czekać aż Najman odpocznie i przestanie go boleć? W boksie też jest tak, że jak się trafi okazja do KO to już się nie patrzy na technikę, tylko aby mocniej p🤬lnąć. Nie ważne jak - byle celnie. Jak nie celnie - to jak najwięcej.
Żeby Najman nie trzymał gardy, to by na OIOMie wylądował.
Nie znam się na MMA, nie biję się na co dzień. Dobrze go sprał, należało mu się. W każdym przerywniku Najman pieprzył głupoty o tym, że Pudzian mówił że bokserzy źli, że nie ma szacunki, że hodowla organizmu.
Zgłoś
c................o 2009-12-12, 19:01 1
brawo mariusz! mocna noga

co do marcina, to najpierw powinien sobie zrobić cykl na poprawe sylwetki bo wyglada beznadziejnie.. widac, ze na siłe na kazdym zdjeciu wciaga brzuch.. eh.. w ogole widzieliscie jego cycki? BEEZNAADZIEEEJAA! powinien walczyc w koszulce, ze wzgledów estetycznych.. pudzian tez co prawda nie wyglada jakos idealnie, ale przynajmniej klate ma rozbudową harmonijnie, a nie to co najman.. ble!
Zgłoś
o................y 2009-12-12, 19:41 1
tak się przypieprzacie że Pudzian bez techniki, ciężko pokazać technikę w 40 sek, i po za tym cieszmy się, bo jakby Pudzian podszedł do sprawy technicznie a nie siłowo to by Najman w jednym kawałku po podłogi nie doleciał
Zgłoś
Byczarz 2009-12-13, 1:26 1
avesatan napisał/a:

Byczarz czy jak cie tam zwal, ty jestes jakis p🤬lniety, p🤬lisz jakies bzdety o technice, o to chodzi w mma ze mozesz se nap🤬lac jak ci sie podoba, bo to ma byc jak walka na ulicy a na ulicy nikt ci nie patrzy na technike. Prawda jest taka ze pudzian rozj🤬 go jak male dzieci kota. Jak chcesz popatrzyc na technike to idz na balet waflu. Baj.

Zauważ jednak, że ciosy zadawane technicznie, dodatkowo z siłą są o wiele mocniejsze. Tak więc Pudzian jeśli nawet kopałby te lowy technicznie, to po pierwszym kopnięciu Najman miałby połamane obie nogi.
Mnie po prostu wk🤬ia, jak teraz ludzie jadą na Najmana.
ale.. do czasu. Pudzian niedługo trafi na zawodników o podobnych gabarytach to skończy się też jego królowanie. ; )

A no i ktoś jeszcze pytał czy kiedykolwiek poza matą udało(by) mi się cokolwiek wygrać technicznie.
No, chyba oczywiste.
Proste porównanie:
próbuj komuś łamać rękę po prostu trzymając go za nią i bijąc,
albo spróbuj też za pomocą jakiejś dźwigni, bądź balachy..

Proste jest, że łatwiej technicznie- balachą, nie?
No i tak samo jest ogólnie w walce. Jeśli ktoś będzie nap🤬lał młotki na oślep, a Ty w dobrym, wyćwiczonym timingu dobrze technicznie wejdziesz z blokiem i kontratakiem (w karate nazywa się to 'sen'- wyprzedzenie), to rozjebiesz go w bardzo prosty sposób i to na dodatek dość szybko.

podpis użytkownika

Na forum gnojki Cię oplują za wszystko,
Choć często czują trudność pisząc własne nazwisko.
Zgłoś
grigori 2009-12-13, 2:54 3
pzynajmniej w teleexpresie mozna bylo cala walke zobaczyc
Zgłoś
Arysto 2009-12-13, 3:03 2
Byczarz napisał/a:

A no i ktoś jeszcze pytał czy kiedykolwiek poza matą udało(by) mi się cokolwiek wygrać technicznie.
No, chyba oczywiste.
Proste porównanie:
próbuj komuś łamać rękę po prostu trzymając go za nią i bijąc,
albo spróbuj też za pomocą jakiejś dźwigni, bądź balachy..

Proste jest, że łatwiej technicznie- balachą, nie?
No i tak samo jest ogólnie w walce. Jeśli ktoś będzie nap🤬lał młotki na oślep, a Ty w dobrym, wyćwiczonym timingu dobrze technicznie wejdziesz z blokiem i kontratakiem (w karate nazywa się to 'sen'- wyprzedzenie), to rozjebiesz go w bardzo prosty sposób i to na dodatek dość szybko.

Za dużo czasu spędzasz na sali i zostałeś "mistrzem teorii".
Zgłoś
lesiot 2009-12-13, 9:18 2
nicramnet napisał/a:

Chciałbym dzisiaj zobaczyć lewe udo Najmana...

Pedał ??
Zgłoś
nicramnet 2009-12-13, 15:07 3
lesiot napisał/a:

Pedał ??

Wiem, że matka cię nie kochała, a ojciec tylko w nocy, ale ocknij się. Zobaczenie nogi skopanej przez najsilniejszego człowieka na świecie ma być pedalskie?
Pozdrawiam wszystkich lekarzy sportowców!
Zgłoś
lesiot 2009-12-14, 9:18 1
nicramnet napisał/a:

Wiem, że matka cię nie kochała, a ojciec tylko w nocy, ale ocknij się. Zobaczenie nogi skopanej przez najsilniejszego człowieka na świecie ma być pedalskie?
Pozdrawiam wszystkich lekarzy sportowców!

Personalnie ode mnie i moje rodziny wara...
Nie moja wina, że trzepiesz sobie przy obitych męskich nogach.
Zgłoś
j................0 2009-12-14, 13:05 1
Cytat:

Personalnie ode mnie i moje rodziny wara...
Nie moja wina, że trzepiesz sobie przy obitych męskich nogach.

Słyszałeś kiedyś o czymś takim jak "mentalność Kalego", śmieszna sprawa. Troszkę niekonsekwentnie jest nazywać kogoś pedałem, a jednocześnie, że tak użyję eufemizmu, "nie życzyć sobie" osobistych wycieczek
Zgłoś
lesiot 2009-12-14, 13:19 1
Tylko jakbyś pomyślał to nazwanie (a raczej zapytanie) "Pedał?" tyczyło się kontekstu oglądania nóg faceta, nie było personalnie kierowane, a była to zdecydowanie "riposta" do kontekstu jego wypowiedzi. A kolega natomiast pokusił się o prymitywny atak personalny.

Jakbyś odrobinę pomyślał to byś zauważył różnicę (chociaż w zapytaniu, a nazwaniu kogoś).
Zgłoś
D................N 2009-12-14, 14:59 1
A ja krótko...

Podobno tydzień temu, podczas treningu; Pudzianowskiemu sztanga upadła na nogę.
Na szczęście zanim zdążył się wk🤬ić wstała i przeprosiła...
Zgłoś
MIG 2009-12-14, 17:28 1
Wszedzie tylko zwiastun 40sek... a wie ktoś gdzie znajdę całą walkę?

podpis użytkownika

Sadyści...a avatar Wam przeszkadza...
<16 "a kysz" z tego forum...
Zgłoś
Centurion 2009-12-14, 17:59 3
Kompilacja najlepszych walk Najmana

podpis użytkownika

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
koopa 2009-12-16, 13:24 7
Bardzo dobrze podłożone odgłosy.

podpis użytkownika