Główna Poczekalnia (4) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:34
Pudzian vs Najman (KSW XII)
konto usunięte • 2009-12-12, 0:23
Walka wieczoru podczas XII Konfrontacji Stylów Walki: Mariusz Pudzianowski kontra Marcin Najman zakończyła się po 44 sekundach
Dla tych, którym nie było dane obejrzeć w TV

Dominator dosłownie zdominował Najmana. Trochę zdołowały 2 godziny czekania dla 44 sekund masakry ;]
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2009-12-12, 17:09 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2009-12-12, 19:01 1
brawo mariusz! mocna noga

co do marcina, to najpierw powinien sobie zrobić cykl na poprawe sylwetki bo wyglada beznadziejnie.. widac, ze na siłe na kazdym zdjeciu wciaga brzuch.. eh.. w ogole widzieliscie jego cycki? BEEZNAADZIEEEJAA! powinien walczyc w koszulce, ze wzgledów estetycznych.. pudzian tez co prawda nie wyglada jakos idealnie, ale przynajmniej klate ma rozbudową harmonijnie, a nie to co najman.. ble!
Zgłoś
konto usunięte 2009-12-12, 19:41 1
tak się przypieprzacie że Pudzian bez techniki, ciężko pokazać technikę w 40 sek, i po za tym cieszmy się, bo jakby Pudzian podszedł do sprawy technicznie a nie siłowo to by Najman w jednym kawałku po podłogi nie doleciał
Zgłoś
Byczarz 2009-12-13, 1:26 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
grigori 2009-12-13, 2:54 3
pzynajmniej w teleexpresie mozna bylo cala walke zobaczyc
Zgłoś
Arysto 2009-12-13, 3:03 2
Zgłoś
lesiot 2009-12-13, 9:18 2
nicramnet napisał/a:

Chciałbym dzisiaj zobaczyć lewe udo Najmana...

Pedał ??
Zgłoś
nicramnet 2009-12-13, 15:07 3
lesiot napisał/a:

Pedał ??

Wiem, że matka cię nie kochała, a ojciec tylko w nocy, ale ocknij się. Zobaczenie nogi skopanej przez najsilniejszego człowieka na świecie ma być pedalskie?
Pozdrawiam wszystkich lekarzy sportowców!
Zgłoś
lesiot 2009-12-14, 9:18 1
nicramnet napisał/a:

Wiem, że matka cię nie kochała, a ojciec tylko w nocy, ale ocknij się. Zobaczenie nogi skopanej przez najsilniejszego człowieka na świecie ma być pedalskie?
Pozdrawiam wszystkich lekarzy sportowców!

Personalnie ode mnie i moje rodziny wara...
Nie moja wina, że trzepiesz sobie przy obitych męskich nogach.
Zgłoś
konto usunięte 2009-12-14, 13:05 1
Cytat:

Personalnie ode mnie i moje rodziny wara...
Nie moja wina, że trzepiesz sobie przy obitych męskich nogach.

Słyszałeś kiedyś o czymś takim jak "mentalność Kalego", śmieszna sprawa. Troszkę niekonsekwentnie jest nazywać kogoś pedałem, a jednocześnie, że tak użyję eufemizmu, "nie życzyć sobie" osobistych wycieczek
Zgłoś
lesiot 2009-12-14, 13:19 1
Tylko jakbyś pomyślał to nazwanie (a raczej zapytanie) "Pedał?" tyczyło się kontekstu oglądania nóg faceta, nie było personalnie kierowane, a była to zdecydowanie "riposta" do kontekstu jego wypowiedzi. A kolega natomiast pokusił się o prymitywny atak personalny.

Jakbyś odrobinę pomyślał to byś zauważył różnicę (chociaż w zapytaniu, a nazwaniu kogoś).
Zgłoś
konto usunięte 2009-12-14, 14:59 1
Zgłoś
MIG 2009-12-14, 17:28 1
Wszedzie tylko zwiastun 40sek... a wie ktoś gdzie znajdę całą walkę?
Zgłoś
Centurion 2009-12-14, 17:59 3
Kompilacja najlepszych walk Najmana

podpis użytkownika

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadol.pl/regulamin.htm
Zgłoś
koopa 2009-12-16, 13:24 7
Bardzo dobrze podłożone odgłosy.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem