Główna Poczekalnia (1) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:07
Pudzian vs Najman (KSW XII)
konto usunięte • 2009-12-12, 0:23
Walka wieczoru podczas XII Konfrontacji Stylów Walki: Mariusz Pudzianowski kontra Marcin Najman zakończyła się po 44 sekundach
Dla tych, którym nie było dane obejrzeć w TV

Dominator dosłownie zdominował Najmana. Trochę zdołowały 2 godziny czekania dla 44 sekund masakry ;]
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2009-12-12, 11:55 1
a ja sadze ze Pudzian nie mógł się pokazać ze strony technicznej ponieważ Najman jest mocny tylko w gębie a pięści ma jak panna lekkich obyczajów czyli do robienia gały.
A Mariusz Pudzianowski to skromny człowiek który wie co znaczy wygrywać i wie jak się do czegoś zabrać.
Zgłoś
konto usunięte 2009-12-12, 11:56 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2009-12-12, 11:58 1
zobaczymy jak sobie ten wielki i cudowny pudzian poradzi z kimś lepszym, kimś kto zna techniki obalenia itp. (jak wszyscy wiecie Najman zaczynał dopiero)
pewnie przegra i już nie bedzie tak kozaczył
Zgłoś
Ross Pierre Dolevas 2009-12-12, 11:59 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2009-12-12, 12:02 1
Zgłoś
r4dzik 2009-12-12, 12:02 3
Golota walczyl na ringu 53 sekundy, Najman zawstydzil Golote walczyl 44 sekundy.
Zgłoś
konto usunięte 2009-12-12, 12:27 1
a mnie rozwalił braciszek piździana, który się tak przed kamery pchał;D
Zgłoś
konto usunięte 2009-12-12, 12:44 1
czekajac na konfrontacje ogladalem konferencje i powiem tak.

najman-z calym szacunkiem do bokserow, to przesadzal w wypowiedziach i chwalil sie nieprzecietnie, najlepszy motyw jak zgasil pudzian go to slowami "jak chcesz zobaczyc starcie lokomotywy z maluchem to wyjdz 11.12.09r. na ring" i tyle...

najmanowi chwali sie to ze nie bał sie wyjsc na ring. bo jak wiekszosc sadzil ze kupa miecha sie ruszac nie potrafi...nikt nie ogladal tanca z gwiazdami hhee,jak pudzian zamiatal na parkiecie? (ja nie ogladalem, dziewczyna mi opowiadala tylko )
Zgłoś
konto usunięte 2009-12-12, 12:47 3
Zgłoś
~mcmt 2009-12-12, 12:51 1
Przeczytalem ten topic i jestem zalamany... i TAK! Rozmowa, ze Pudzian nie ma techniki czy wogole o technice w 44 sekundowej walce jest glupota... (z czego przez 30 sekund nie bylo kontaktu). Najwieksza bzdura jaka slyszalem od dawna . 3x go kopnal, w uderzeniu reka ma 120kg takze mysle, ze w nodze bedzie podobnie, takze tamten upadl i dokonczyl bijac go jak najmocniej reka. Gdzie tu wjezdzac z gadka o technice? Walka byla ok 0:00 dzieciaki-"znafcy" powinny juz wtedy spac.

ufff...
Ciesze sie, ze nie pojechalem na te walke, bo chcialem kupic bilety naszczescie, podobnie jak w przypadku ostatniej walce stulecia (ktora zreszta byla miesiac wczesniej) spoznilem sie i juz nie bylo.
Zgłoś
konto usunięte 2009-12-12, 13:29 1
Zgłoś
palal 2009-12-12, 13:35 2
Zgłoś
Ross Pierre Dolevas 2009-12-12, 13:37 1
Zgłoś
Scorpio_SIC 2009-12-12, 13:48 3
Zgłoś
konto usunięte 2009-12-12, 13:55 7
Jednak mieli racje. Po walce "cudowne rozmnożenie" znawców MMA

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem