👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
domink1521,
Nie wiem co Ci zrobił "tyatnowy_janusz", ale ja bym się obraził na niego.
Aha i na postowanie swoich zdjęć jest oddzielny temat.
domink1521 napisał/a:
z Pozdrowieniami od Kierowcy bo "jeszze" nie skończyłeś
Nie wiem co Ci zrobił "tyatnowy_janusz", ale ja bym się obraził na niego.
Aha i na postowanie swoich zdjęć jest oddzielny temat.
Wszyscy się kłócą, a nikt nie zauważył że mu murzyn kuchnie okrada..
Myślałem, że chociaż słoik nie wytrzyma i pęknie rozwalając pompującemu gałkę oczną, albo dupę tego Edka z tyłu, no nic trudno. Ale dżem dla szatana! Ave! :p

a mi się podoba ten filmik, uśmiałem się jak nigdy.
apropos... pompuj dżem !
apropos... pompuj dżem !

mi też się filmik podoba, nie zawsze musi być ropa, rzygi i posoka, żeby było śmiesznie

To nie jest temat na kłótnie piszcie sobie na pw czy coś...
co do filmu to jest taki walący głowę że dam piwo
co do filmu to jest taki walący głowę że dam piwo
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie