Darwinowi aż się łezka kręci w oku popatrzcie.
Mógł w szachy lub pokera pójść. Debilny "sport".
podpis użytkownika
Bo pić to trzeba umieć!
alchemik80; myślałeś ze poleją sie tu lzy i wszyscy będą lamentować? To Sadol a nie demotywatory
podpis użytkownika
Pinksman terroryzuje mnie w mailach ze mu browarów nie stawiam.
Naprawdę umarł ? ? ? ? Nie żyje ??? A co się stało? Taki wielki silny chłop! Przecież wygląda na takiego że mógłby po nim czołg przejechać i by przeżył. No szkoda chłopa.

{ WTF. Tak bez sensu się nap🤬lać po łbie, słowem mówiąc jego wybór. Pytanie, czy powinniśmy opłakiwać zmarłego? Czy może gratulować zwycięzcy który go ubił, bo przecież wygrał!?
Jakie czasy tacy gladiatorzy. Bydło było, jest i będzie. Jakim trzeba być k🤬a prostakiem żeby takie zawody oglądać. I jak bardzo trzeba takim nieszczęśnikom kasy by w takim "sporcie" startować.
Sportowcem, to on może jakimś tam był, kiedy brał udział w zawodach "strongmanów", aczkolwiek odj🤬 kitę na własne życzenie, dlatego mi gościa zwyczajnie NIE SZKODA. Chciał szybkie 50 tysi, bo nie chciało się normalnego zarobku poszukać, to ma. Szkoda, to mi dzieci chorych na raka i inne śmiertelne choroby, których rodzice nie mają na leczenie, a zachłanni lekarze/koncerny farmaceutyczne żądają po kilka milionów zł za podanie jakiegoś śmiesznego leku, itp, itd. Ewentualnie, gdyby ten zjeb uderzył się niechcąco młotem w łeb podczas zawodów strongman i zapadł w śpiączkę to wtedy trochę było by mi go szkoda. Może i z charakteru był całkiem spoko, ale normalny to on nie był, bo tylko zjeby umysłowe i patologia bierze udział w nap🤬laniu się liściami, walkach MMA i boksie w sumie też, bo to bardziej szkodzi na mózg, jak MMA.
A teraz hejtować mnie p🤬dy!
Halo
2021-11-27, 0:45
Trenujesz mma? jesteś gejem. Bijesz się z kimś po mordzie?? Jesteś gejem. I tak dalej i tak dalej.
jjuice napisał/a:
alchemik80; myślałeś ze poleją sie tu lzy i wszyscy będą lamentować? To Sadol a nie demotywatory
masz zwyrolu moze za tym zapłaczesz
ma ktos nagranie z tego pancza?
Budrys2000 napisał/a:
Jednostrzałowiec
Żarty żartami, szkoda człowieka, głupia śmierć
glupia , ale czy szkoda? jezeli umyslnie naraża się na na urazy mozgu to czego sie spodziewał? życia wiecznego?
diacon napisał/a:
Naprawdę umarł ? ? ? ? Nie żyje ??? A co się stało? Taki wielki silny chłop! Przecież wygląda na takiego że mógłby po nim czołg przejechać i by przeżył. No szkoda chłopa. { WTF. Tak bez sensu się nap🤬lać po łbie, słowem mówiąc jego wybór. Pytanie, czy powinniśmy opłakiwać zmarłego? Czy może gratulować zwycięzcy który go ubił, bo przecież wygrał!?
Zawsze na klatce dżin dobry mówił
Może i nie jakiś wielki sportowiec, ale mi go szkoda, tak po ludzku. Miałem nadzieję, że przeżyje i sam będzie opowiadał, że nie warto się z liścia lać po ryjach, na własnym przykładzie.
Lucar1 napisał/a:
Byly strongman tak wiec tak sportowiec utkac tam wyzej, szkoda goscia
zaden sportowiec to tak jak nazwac bylego sportowca pracujacego w pizzeri mizstrzem pizzy - zwykly schab sprzedajacy liscie na twarz w cyrku dla ameb
niedlugo zawody w sraniu do ryjca lub skokach przez pociag i tez bedzie takich sportowcow pelno