👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Butmanek napisał/a:
To nie wszystkie punkrockowe kapele składają się z downów?
Nie osądzaj innych kapel po swojej

Nie z Norwegii tylko z Finlandii
A nazywają się Pertti Kurikan Nimipäivät
A nazywają się Pertti Kurikan Nimipäivät

@defid popracuj nad składaniem słów do kupy, bo niezbyt sensownie Ci to wychodzi. mimo iż masz racje to twój wpis bije po oczach

Chwila googlowania i zwą się Pertti Kurikan Nimipäivät - (syndrom punka)
Piknie grajo
Piknie grajo

@rockface
Ej tyś widzioł roka od razu słychać, że to industrial proto techno "znafco".
Ej tyś widzioł roka od razu słychać, że to industrial proto techno "znafco".

Jak ich zespół nazywa się jeszcze " Zespół Downa" To postawie nie piwo lecz wódę xD
Trochę szacunku,to też są ludzie,wiem że "śmieszni" ale pozostają ludzmi.Napewno nie chcieli byście byc na ich miejscu,oni napewno by sie zamienili.

śmiejecie się z nich a większość z was nie potrafi gitary trzymać....
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie