👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

"jest jedna rzecz dla której warto żyć-punk rock!...i nie trzeba się myć!!!"

Cthulhu napisał/a:
Echelon, warszawa to nie polska...
Raczej jakaś autonomia buraków i prostaków
![]()
rzekł ciulu...

Cthulhu napisał/a:
Echelon, warszawa to nie polska...
Raczej jakaś autonomia buraków i prostaków
![]()
1. Polska
2. Warszawa
3. lecz kompleksy gdzie indziej

@ Cthulhu
Weź ty sobie mordy Warszawą nie wycieraj, bo to również i Twoja stolica. Ale pewnie pyszczysz, bo się do burakowozu nie zmieściłeś. To raz.
Słownik ortograficzny do łapy. To dwa.
Trzy... W sumie i tak nie zrozumiesz.
Weź ty sobie mordy Warszawą nie wycieraj, bo to również i Twoja stolica. Ale pewnie pyszczysz, bo się do burakowozu nie zmieściłeś. To raz.
Słownik ortograficzny do łapy. To dwa.
Trzy... W sumie i tak nie zrozumiesz.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie