Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 7 minut temu
PUP
Scareface101 • 2013-09-11, 22:43
Witam.
Byłem dzisiaj się odfajkować w urzędzie pracy i przy okazji zmienić numer konta na który ma wpływać zasilacz.
Pani dała mi wniosek który należało wypełnić + długopis którego fotkę zamieszczam.
Nie jest łatwo takim wynalazkiem pisać.
Tak wiem mam brudne paznokcie, robię w smarze i olejach (mechanik).

P.S.
Dodam że w urzędzie trwa mały remont wykonywany przez osoby z kursu sponsorowanego przez UP.
Przerabiają kucharzy na złote rączki od wszystkiego, miałem chęć zrobić kilka fotek jak im nie wychodzi ale jak to bywa ludziom pobierającym zasiłek dla bezrobotnych to śpieszyłem się do pracy.
Pozdro sadole

Wszelką krytykę przyjmę na klatę, postaram się ripostować.
Temat własny więc na pewno nie było, a i tak pewnie trafi do sucharów.
Zgłoś
patyk89 2013-09-13, 6:55 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-13, 6:57
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Taumantis 2013-09-13, 7:48 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-13, 8:02 1
Zgłoś
gebaftw 2013-09-13, 8:41
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-13, 8:54 1
Zgłoś
marcinss 2013-09-13, 8:58 1
Oto właśnie cała Polska. Daje się petentowi do wypełnienia formularza wkład, który kosztuje tyle do 10 zwykłych długopisów, którymi można by normalnie wypełnić papier
Zgłoś
Sonal 2013-09-13, 9:16 1
Zgłoś
WujekAdolf 2013-09-13, 10:08 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-13, 10:14 2
Zgłoś
Sonal 2013-09-13, 11:19 3
Jak już tak o poniżeniu piszemy - to od rejestracji w PUP jeszcze większym poniżeniem jest być dorosłym (czyli mieć te >20 lat) i mieszkać z rodzicami i żyć na ich rachunek.
Ciekawe ile takich p🤬d tu jest i ile z tych p🤬d pisze wyżej jakie to be pobierać zasiłek, na który wcześniej wzięli Ci z wypłaty.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-13, 11:42 3
Zgłoś
Sonal 2013-09-13, 12:11 2
voidinfinity - większości społeczeństwa myli się zasiłek dla bezrobotnych z zapomogą z MOPSU - więc nie oczekuj za wiele od sadisticowej społeczności.
Ile razy słyszałem: zobaczcie jakimi furami podjeżdżają bezrobotni po zasiłek plus mega oburzenie: jak tak można!
A czym mają przyjeżdżać? Obowiązkowo tramwajem?
Bezrobotny nie nie biedny patol który idzie do MOPSa.
Wczoraj ktoś mógł być dobrze zarabiającym dyrektorem oddziału banku a dziś bezrobotnym. Więc sobie furą za 200 tys. może przyjechać po SWÓJ zasiłek. Zasiłek czyli świadczenie, na które wcześniej płacił kasę.
Bo składka na Fundusz Pracy to jest normalna składka na ubezpieczenie od utraty pracy.
Gdy Wy na coś się ubezpieczacie i to zdarzenie ubezpieczeniowe nastąpi to miłosiernie rezygnujecie z należnych pieniędzy? Hahah wątpię.
Zgłoś
KurtSidopi 2013-09-13, 12:47
Zgłoś
Diggerx 2013-09-13, 16:52
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem