📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~sveq - Plastusiowy pamiętnik to inna bajka.
W swoim linku masz nawet zdjęcia.
W swoim linku masz nawet zdjęcia.

Hmmmmm, Panie Moderatorze, z tego co widzę, na sadisticu wszyscy cisną po wszystkich, hehe, wiec chyba nic wielkiego się nie stało za słowo: debilu. Ale jakby co, przepraszam ;D

przypominaja mi pewną piekna plastelinowa gierke na Playstation pod tytułem Skullmonkeys to było coś
za dobre wspomnienie piwko.

Cytat:
Ja tam nie rozumiem, co oni w ogóle mówią :/
wicool napisał/a:
Bo Oni nie mowią debilu -.-
Jak widac: "nie ma emotek - nie ma ironii"

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie