Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 6 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Krzyszof.K 2023-03-12, 13:44 2
Mówię na kwejka wszedłem przypadkowo ale nie Sadol ,co się dzieje z tym portalem ja się pytam ?
Zgłoś
Pjoterff 2023-03-12, 15:48 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
lysymisio6969 2023-03-12, 17:49
to chyba jej trening przed seksem z murzynem na paradzxie blm

misia.. to materiał własny?
Zgłoś
konto usunięte 2023-03-12, 17:57 1
Cześć MisiaXD. Widzę, ze jesteś tu nowa. Generalnie to co wrzuciłeś powinno znaleźć się na tiktoku, instagramie albo w ogóle nie powinnaś tego powielać. Tak czy inaczej ten portal służy czemuś innemu.
Zgłoś
PabloSkills 2023-03-12, 22:00
Teraz wyjdzie jej pasożytniczy bliźniak.
Zgłoś
mazga50 2023-03-12, 22:34
banerr napisał/a:

Fajny ten kibel w kabinie prysznicowej. To jest sztos.

Otóż nie tym razem. To jest spore pomieszczenie, jakby toaleta ze szklanymi ścianami. Zapewne po to, aby optycznie nie zmniejszać wielkości pokoju, choć nikt nie lubi patrzeć, jak ktoś sra obok w takim akwarium.
Przy wylocie z Bydgoszczy na Piłę jest Karczma "Rzym" i tam niektóre pokoje tak mają:

karczmarzym.com.pl/izby-hotelowe/

Zgłoś
Gruchenfuhrer 2023-03-13, 20:22
Też się filmujecie podczas czesania? JPRDL...
Zgłoś
WeldAttack 2023-03-13, 20:39
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Olashenco 2023-03-20, 10:41
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem